Istenes Bence a TV2-től azt kérhetett volna, amit akar: ezért nem szerződött át mégse

Istenes Bencét többször megkeresték már a TV2-től, ő mégsem szerződött át. Ennek okát is elárulta.

istenes-bence-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes Bence tíz éve dolgozik az RTL Magyarországnál. Televíziós karrierje a VIVA Tévénél kezdődött 2008-ban, ahonnan két és fél év után szerződött át a nagy kereskedelmi csatornához. A Cool TV és az RTL II után, ahol a NekedValó, majd az After X, vagyis a Való Világ, illetve az X-Faktor háttérműsorának házigazdája lett, az RTL Klubnál megkapta a Brandmánia című műsort. 

2013-ban Liluval vezette az X-Faktort, aminek szóló műsorvezetője is volt, emellett olyan produkciók műsorvezetését bízták rá, mint a Való Világ, a Hagyjál főzni!, a Survivor vagy az Álarcos énekes.

Istenes Bence ezért nem ment át a TV2-höz

A 34 éves tévés véleményvezérként is fontos szerepet tölt be, és nem fél kiállni megosztó témák, így az azonos nemű párok alkotta családok és a szexuális kisebbségek mellett sem. 

- Szerintem fontos, hogy olyan emberek, akiknek nagy elérésük van, és más aspektusból is látnak ilyen dolgokat, ne csak három közeli barátjuknak mondják el, mit gondolnak minderről - mondta a HVG-nek adott interjúban. 

istenes-bence
Fotó: RTL Magyarország

- Nincs küldetéstudatom, és nem mérlegeltem azt sem, hogy megéri-e őszintének lenni. Ha a követőim számát nézem az Instagramon, akkor nem érte meg, hiszen egy ilyen poszt után több ezren leiratkoznak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az interjúban a kérdező arra is kíváncsi volt, hogy ugyanez a vélemény és hozzáállás beleférne-e, ha a TV2-nél dolgozna. Istenes Bence erre válaszolva elárulta, hogy többször is megkeresték már a konkurens kereskedelmi csatornától, a jelenlegi keresete többszörösét kaphatta volna, ha átszerződik, ő mégis nemet mondott - ennek okáról is beszélt. 

- Az RTL Magyarország nem politizál, hanem teret ad minden véleménynek, és társadalmilag fontos kérdésekben véleményt is nyilvánít. Rengetegszer kerestek már meg a másik oldalról, azt kérhettem volna, amit csak akarok, a sokszorosát kereshettem volna, mint itt. Én viszont nem akartam két Stop Soros!-reklám között szerepelni.

istenes-bence2
Fotó: RTL Magyarország

Arról is beszélt, hogy bár neki megvan a véleménye, nem ítéli el azokat, akik a TV2-nél dolgoznak. Az édesapja is ennél a csatornánál vezeti a Mokka című műsort, emellett a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója, de ez nem okoz feszültséget kettejük között. 

- Ő elsősorban az apukám. Egyébként alapvetően nincs bajom azokkal, akik ott dolgoznak, nem az én dolgom megítélni a döntésüket, biztos megvan rá az okuk.

Csobot Adél bikiniben és fürdőruhában

Az X-Faktor új női mentora és Istenes Bence a fiaikkal együtt július elején is Horvátországba utazott. Csobot Adél innen az Instagram-oldalán egy fürdőruhás és az Insta-storyban egy bikinis képet is mutatott magáról.

Ezt is szeretjük