Csatornát váltott! Átment a köztévéhez a TV2 egyik húzóneve
Eddig a TV2-n láthattuk az Irigy Hónaljmirigy paródiáit, a legújabbat azonban a köztévé mutatja be.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Új show-val jelentkezik a zenei paródiáiról ismertté vált Irigy Hónaljmirigy, ezúttal az M1 műsorán. Korábban a TV2 egyik húzónevének számított a csapat, ám már jó ideje nincsenek szerződésben egyik csatornával sem.

ByeAlex és Buda Márton paródiája
Hujber Ferenc és Mészáros Árpád Zsolt kifigurázása
A csókjelenet Irigy Hónaljmirigy módra

Nem véletlenül lesznek ezen a csatornán láthatóak, hisz a köztévé legutóbbi nagy produkcióját, A Dal című műsort figurázták ki.

ByeAlex nem menekült

Új show-t forgatott az Irigy Hónaljmirigy. A csapat tagjai az X-Faktor után A Dal című műsort pécézték ki maguknak: az Eurovíziós Dalfesztiválról mondják el a véleményüket egy 11 dalból álló műsorban.

- Az új egész estés műsor javarészt zenékből áll majd, csak néhány nagyon ütős geg lesz benne, így összeállítása igazán testhezálló feladat volt számunkra. Nagyon örülünk, hogy az M1 megkeresett minket, ugyan a mostani csupán egyszeri együttműködés, de reméljük, hogy a jövőben is tudunk majd közösen dolgozni - magyarázta Sipos Peti.

A Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójának egyik legváratlanabb fordulata kétségkívül az volt, amikor - jól ismert énekeseket maga mögé utasítva  - a szinte a teljes ismeretlenségből előbukkanó ByeAlex nyert. Mivel ő gyűjtötte be a legtöbb nézői szavazatot, a Kedvesem című dalával végül ő képviseli majd Magyarországot Malmőben.

Színpadi csók Mirigyék módjára

Az eredményhirdetés után kapott hideget-meleget, így természetes, hogy a paródiából nem maradhatott ki.

- Elsőként formáltunk meg valakit úgy, hogy valójában nem tudjuk, milyen személyiség, így ismeretlenben találtunk ki hozzá egy fazont. Reméljük, hogy ByeAlex még sokáig a szakmában marad, és a jövőben készíthetünk majd róla egy komolyabb paródiát is. Mindenesetre sok sikert kívánunk neki! - üzent a hipszter külsejű énekesnek az éppen az ő bőrébe bújó Molnár Imi.

Az az emlékezetes pillanat sem maradhatott ki a kifigurázásból, amikor az első elődöntőben Hujber Ferenc és Mészáros Árpád Zsolt között extra produkciójuk végén elcsattant egy csók.

- Mészáros Árpád Zsolt és Hujber Feri csókjelenetét Antival elevenítettük fel. A karakterem már a bejáratnál akadályba ütközött, mivel a biztonságiak elvették tőle a csókálló rúzst és a Túl a barátságon DVD-t. Ez sem vette el a kedvét, így órákig tartó fogmosás és pár zacskó mentolos cukorka elfogyasztása után elcsattant az a bizonyos csók. Szerencsére nem Kovi volt a rendező, így nem folytatódott a jelenet, de a jövőben tervezzük, hogy vele is dolgozunk majd - viccelődött Sipos Peti.

Az Irigy Hónaljmirigy Euroillúziós Dalfesztiválja május 2-án lesz látható az M1 műsorán.

Fotó: Török Hajni/Irigy Hónaljmirigy, Evy Suba

Ezt is szeretjük