Botrányt okozott! A magyar színész egy másik férfival csókolózott élő adásban

Hujber Ferenc Mészáros Árpád Zsolttal csókolózott A Dalban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tavalyi év nagy sikere után idén újraindult az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóműsora, A Dal.

Pál Dénes és Agárdi Szilvia
Mészáros Árpád Zsolt és Hujber Ferenc

Tegnap az első elődöntőt rendezték, amelyben a fellépő tíz előadóból hat jutott a fináléba.

Taroltak a tehetségkutatósok

Az már korábban kiderült, hogy az idei Top 30 többnyire rutinos énekesekből, új előadókból, illetve a tehetségkutatók korábbi felfedezettjeiből tevődik össze.

Az első elődöntőben különösen az utóbbiak taroltak: a Voice ismert párosa, Pál Dénes és Agárdi Szilvia a szerelmes duettjével ezúttal is lenyűgözte a zsűrit, és a legmagasabb pontszámmal bejutott a döntőbe. Baricz Gergő, Gyurcsík Tibor és Palcsó Tamás a nézők szavazatai alapján került a fináléba, nem sikerült viszont ez Fehér Zoltánnak.

Rajtuk kívül ott lesz a március 2-i döntőben még Rácz Gergő és Keresztes Ildikó is, aki a több évtizedre visszanyúló zenei múltja ellenére is elindult a válogatón.

Botrány a színpadon

- Isteni tehetségű énekesnő vagy és most bemutattad, hogy van benned alázat. Le a kalappal, hogy idejöttél az X-Faktor mentori székéből! - mondta neki A Dal egyik ítésze, Rékay Philip.

A fellépők között volt a Mrs. Columbo nevű együttes is, amelynek az énekesnője a Megasztárban feltűnt Galambos Dorina. Extravagáns stílusa a tehetségkutató óta semmit sem változott, ezúttal is rózsaszín-fekete miniruhában varázsolt jazzes és latinos dallamokat a színpadra.

- Dorina egyéniség és mindent visz! Számomra ez a dal sláger, bármikor szívesen hallgatnám - mondta neki a másik zsűritag, Rúzsa Magdi.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A felfedezésre váró tehetségeket ezúttal a Background együttes és a mindössze 15 éves Bogi képviselte, aki retró stílusú, vidám dalával hamar belopta magát a zsűritagok szívébe, ám végül nem került be a döntőbe.

Amíg a nézők szavaztak, A Dal szervezői két extra produkcióval is kedveskedtek a nézőknek. Hien a Greese egyik gyönyörű betétdalát énekelte el, de még nála is nagyobb szenzációt okozott Hujber Ferenc és Mészáros Árpád Zsolt közös fellépése, akik Karel Gott Lady Karneval című slágerét dolgozták fel humoros formában. A két sztár az előadás végén - a nézőket alaposan megbotránkoztatva - csókban forrt össze a színpadon.
 

Fotó: MTVA

Ezt is szeretjük