Csobot Adél gyönyörű ruhában vette át díját az InStyle Awardon - Íme, a nyertesek
Ők lettek a negyedik InStyle Award nyertesei.

csobot-adel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Negyedik alkalommal adták át tegnap este az InStyle - Style Award díjakat. A magazin kezdetektől hisz abban, hogy Magyarországon is léteznek olyan karakterek, személyiségek, akikre érdemes odafigyelni, többek között azért, mert példaértékű, ahogyan gondolkodnak az általuk képviselt világról és értékekről, de az is mintaszerű, amit megmutatnak magukból a külvilág számára. Stílust, eleganciát, követendő életformát.

Idén újítottak a kategóriákon, ezúttal nemcsak a hírességeket és celebritásokat, hanem a divatszakmában dolgozó szakembereket, fotósokat, fodrászokat, sminkeseket, kellékeseket is díjazták.

Az év legkreatívabb online véleményvezére ezúttal Csobot Adél lett, aki köszönőbeszédében azt mondta, nem gondolta volna, hogy a 2018-as év ennyire sok jó dolgot tartogat a számára. Az énekesnőnek valóban nem lehet oka a panaszra: a március elsején megrendezett GLAMOUR Women of The Year díjátadón ő lett Az év közösségimédia-sztárja, március 7-én Istenes Bencével bejelentették, hogy a kétéves Nátán kistestvért kap, Adél a második kisfiukkal várandós, tegnap pedig arra derült fény, hogy Csobot Adél is szerepelni fog a TV2 A Nagy Duett című szórakoztató műsorának hatodik évadában. 

csobot-adel-instyle
Fotó: Femina/Szabó Lolita

Az InStyle Awardon a Legkedveltebb magyar címlapsztár Jakabos Zsuzsanna úszónő, A legstílusosabb férfi Kovács Tamás színész lett - a díjat egy barátja vette át -, A legkedveltebb magyar ruhatervező díját pedig a Nanushka tervezője, Sándor Szandra vihette haza. A szakmai díjat legkreatívabbként a Walters Lili anyagáért felelős csapat kapta.  

A 2018-as InStyle - Style Award jelöltjei és győztesei

Legkedveltebb magyar címlapsztár
Borbély Alexandra
Dobó Kata 
Jakabos Zsuzsanna
Mihalik Enikő

Az év legkreatívabb online véleményvezére
Andy Csinger
Csobot Adél
Iszak Eszti
Lilu
Palvin Barbara

A legstílusosabb férfi
Kovács Tamás
Nagy Marcell
Nagy Ervin
Nagy Zsolt
Verrasztó Dávid

A legkedveltebb magyar ruhatervező
Áeron (Áron Eszter)
Kata Szegedi
Nanushka (Sándor Szandra)
NUBU (Garami Judit, Kovács Adél)
Tomcsanyi (Tomcsányi Dóra)

nanushka
Fotó: Femina/Szabó Lolita

Szakmai díj: a legkreatívabb csapat
Amerikai szépség
Kurta Niké
Magyar tervezők és múzsák
Pálos Hanna
Törőcsik Franciska 
Walters Lili

Ezt is szeretjük