Csobot Adélt agyonszapulták - Kapott hideget-meleget az Instagram-posztjai miatt
Csobot Adél a közösségi média egyik legismertebb sztárjaként jócskán kap kritikákat is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közösségi média akarva, akaratlanul meghatározza a hétköznapjainkat. Sok embert követünk a különböző platformokon, akiknek mindennapjait szívesen kísérjük figyelemmel, ellesve tőlük apró praktikákat - legyen szó divatról, utazásról vagy éppen a gasztronómiáról. De milyen érzés, ha több tízezer emberre lehetünk hatással, vagy éppen ismeretlen emberek bírálják tetteinket? Csobot Adél és Iszak Eszti, az Instyle Style Award Legkedveltebb online véleményvezér kategória jelöltjei már megtapasztalták a közösségi oldalak pozitív és negatív oldalát is.

Csobot Adél néhány évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, a 2012-es X-Faktorban vált ismertté, és már akkor kapott hideget-meleget egyaránt. Miután összejött a tehetségkutató műsorvezetőjével, Istenes Bencével, ismét nőtt az irigyeinek és a rajongóinak a száma, amit kisfiuk, Nátán születése, Bence vlogjának elindulása és az énekesnő nemrég nyilvánosságra hozott második terhessége csak tovább növelt. Instagram-követőinek száma már meghaladja a 280 ezret. 

- Megosztó személy voltam, az emberek pedig nem bántak velem kesztyűs kézzel. Rengeteg negatív, bántó kritika ért, ami miatt sokszor voltam mélyponton. De utána úgy döntöttem, hogy nem hathatnak rám ezek a kommentek. Muszáj kizárnom őket, hiszen volt egy álmom, amit valóra akartam váltani - árulta el a fiatal anyuka, aki megtanulta kezelni az ismertséget úgy, hogy közben sikerült megőriznie mindig mosolygós természetét is.

- Természetesen nekem is vannak nehéz napjaim, de azt vallom, hogy próbáljunk meg pozitívan állni a dolgokhoz, és találjunk mindennap valamit, amiért hálásak lehetünk - mondta a 23 éves sztár, aki jóleső teherként éli meg, hogy ennyien kíváncsiak a mindennapjaikra. 

Iszak Eszti munkája miatt kezdett komolyabban foglalkozni a közösségi platformokkal. Ma már saját, 165 ezer követővel rendelkező Insta-oldala mellett divatmárkája, az Isaan oldalait is ő kezeli. 

- Eredetileg nem tudatosan kezdtem el építeni a követőbázisomat, ez is a munkám része volt. Aztán hamar elkezdtem élvezni, és rájöttem: ez egy jó lehetőség arra, hogy szorosabban tarthassam a kapcsolatot a követőimmel. Általában a hétköznapjaimról, a mindennapjaimról posztolok, de ezt is csak egy bizonyos határig, a magánéletemet szeretem megtartani inkább magamnak. Ugyanakkor figyelek arra is, hogy milyen tartalmakat látnak szívesen a követőim, és visszajelzéseik alapján is alakítom az oldalaimat - mesélte el a modell-műsorvezető, aki igyekszik hasznos tanácsokkal is ellátni követőit, legyen szó utazásról, könyvekről vagy zenékről.

Csobot Adél és Iszak Eszti mellett az Instyle Style Award Legkedveltebb online véleményvezér kategóriájának további jelöltje Lilu, Palvin Barbara és Csinger Andi - rájuk is lehet szavazatokat leadni. 

Ezt is szeretjük