Borbély Alexandra gyönyörű dívaként vette át díját az esti Glamour-gálán

A tizedik GLAMOUR Women of The Year díjátadó jelöltjei és nyertesei.

borbely-alexandra-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tizedik alkalommal rendezték meg tegnap este a GLAMOUR Women of The Year díjátadót a Várkert Bazárban, ahol hazánk kiemelkedő teljesítményt elérő nőit díjazták. Idén is az olvasók dönthettek arról, hogy összesen hat kategóriában kiket találtak a legtehetségesebbnek, legsikeresebbnek saját területükön. Február 28-án éjfélig lehetett szavazni arra, ki legyen az év énekesnője, színésznője, divattervezője, vállalkozója, közösségimédia-sztárja és lakberendezője, a Glamour magazin szerkesztősége pedig ezúttal is megválasztotta Az év hősnőjét. 2018-ban 65 ezernél is többen adták le a szavazatukat. 

A 2018-as GLAMOUR Women of the Year komoly üzenetet is hordozott: fontos éppen most, hogy a nők kiálljanak egymásért, legyen szó a szexuális bántalmazásról vagy a nők és a férfiak bérei közötti különbségekről. A Glamour szerkesztősége által kiosztott, Az év hősnőjének járó elismerést idén a Nők A Nőkért Együtt Az Erőszak Ellen Egyesület, vagyis a 25 éve tevékenykedő NANE vehette át. 

Az év divattervezője Tomcsányi Dóra lett, a TOMCSANYI márka alapítóját és vezetőjét már háromszor jelölték a díjra, amivel este ő térhetett haza. (Jelölt volt még Majoros Rita, Sármán Nóra, Vecsei Zsófi és Zsigmond Dóra.)

Az év énekesnője kategória jelöltjei közül Kollányi Zsuzsi léphetett színpadra, hogy átvegye a díját. (Jelölt volt még Dallos Bogi, Lábas Viki, Lola és Schoblocher Barbara.)

Idén először szavazhattak az olvasók Az év vállalkozója kategória jelöltjeire, akik mind olyan nők, akik saját vállalkozást alapítottak, igazi példaképek. Első alkalommal Burján Szafi vehette át a díjat, akit a Fiatal Vállalkozók Szövetsége még egy különdíjjal is kitüntetett. (Jelölt volt még Dukai Regina, Muszala Tímea, Szalai Dóra és Wossala Rozina.)

Második alkalommal választották meg az olvasók Az év közösségimédia-sztárját, aki idén Csobot Adél énekesnő lett. (Jelölt volt még Bodony Barbara, Csizmadia Gabriella, Folow Anna és Iszak Eszti.)

Az év lakberendezője kategória díját Nikoletti Petra vihette haza, aki nem számított az elismerésre, még csak új ruhát sem vett a gálára. (Jelölt volt még Hortobágyi Kata, Matisz Alíz, Pesti Alexandra és Tóbik Krisztina.)

Az év színésznője kategóriában a győztes alig ötven szavazattal kapott többet a másodiknál. A Katona József Színház Európai Filmdíjjal is kitüntetett színművésze, Borbély Alexandra a díjátadót bemelegítésnek is tekinthette a vasárnap esti Oscar-díjátadóra. (Jelölt volt még Dobos Evelin, Döbrösi Laura, Kurta Niké és Törőcsik Franciska.)

Magyar idő szerint március 5-én hajnalban a kilencvenedik Oscar-díjátadó élő közvetítésekor izgulhatunk Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjéért, melyet a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában jelöltek, és amelynek Borbély Alexandra a főszereplője. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük