Ebben a ruhában lép a vörösszőnyegre Borbély Alexandra az Oscar-gálán – Káprázatos lesz benne
Európa legjobb színésznője, Borbély Alexandra egy tűzpiros ruhában tündököl az Oscaron.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy öröm, hogy Oscar-díjra jelölték a Testről és lélekről című filmet a legjobb idegen nyelvű film kategóriában. A gálára természetesen a film főszereplője Borbély Alexandra is elmegy, hogy személyesen képviselje Enyedi Ildikó alkotását.

A színésznő már a ruháját is kiválasztotta a jeles alkalomra. Egy tűzpiros darabra esett a választása, egy videóban mutatta meg mindenkinek, hogyan is áll rajta a ruha. A felvétel Návai Anikó műsorának hivatalos Facebook-oldalára került fel.

Egyelőre nem árulták el, ki is tervezte a ruhát, de az egyszer biztos, hogy Alexandra káprázatosan fest majd a 90. Oscar-gálán, amit magyar idő szerint március 5-én, hétfőn hajnalban rendeznek meg. A színésznőt a Testről és lélekről másik sztárja, egyben szerelme, Nagy Ervin is elkíséri, így ő is a gálán izgulhat, hogy megnyeri-e Enyedi Ildikó alkotása a legjobb idegen nyelvű filmnek járó szobrot.

Ő Európa legjobb színésznője

A 31 éves színésznő tavaly december 9-én vehette át Berlinben az Európai Filmakadémia legjobb színésznőjének járó díját a Testről és lélekről című film főszerepéért. Borbély Alexandra nagyon meghatódott, amikor kimondták a nevét, köszönőbeszédét is csak a könnyeivel küszködve tudta elmondani. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett a színésznő a 30. Európai Filmdíj-átadón.

Ezt is szeretjük