Pintér Tibor barátnője bikiniben villantotta meg formás fenekét: Ilyés Jenifer bombázóként hódított a strandon
Ilyés Jenifer a Lupa Beach homokos partján hűsítette magát a kánikulában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ilyés Jenifer már kislányként tudta, az ő helye a reflektorfényben van. A Nemzeti Lovas Színház színésznője gyerekként kezdett el komolyabban foglalkozni az énekkel és a tánccal, valamint zongorázni tanult. 

Szépségkirálynőként indította el a karrierjét, többek között olyan versenyeken mérettette meg magát, mint a Miss Winter Hungary vagy a Miss Balcsi, utóbbin a fejére került a legszebbnek járó korona.

Ilyés Jenifer formás feneket villantott

Friss fotójával a Miss Lupa-tó címre is könnyűszerrel pályázhatna. Az augusztusi, rekkenő hőségben a Budakalászon található Lupa Beach homokos partján frissítette fel magát, ahol egy irtó szexis szettben élvezte a napsütést. Falatnyi, hófehér kétrészesében villantotta meg formás fenekét.

Tökéletes alakját nem pusztán a genetikának köszönheti, az Instagram-oldala alapján sokat tesz a sportos vonalakért. Számos alkalommal posztolt korábban az edzőteremből, és az egészséges étkezésre is odafigyel. Utóbbi esetében nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen nem nassolós típus.

- Nem szeretek enni, valamiért felesleges időtöltésnek tartom. Általában mindig útközben gyorsan bekapok valamit. Főzni kevés dolgot tudok, inkább az egészséges saláták és csirke világában élek - árulta el a Life TV műsorában 2019-ben.

Bár valószínűleg rengeteg férfi megfordult utána a strandon, a hódolóknak esélyük sincs. Ilyés Jenifer három esztendeje alkot egy párt kedvesével, Pintér Tiborral. Megismerkedésük nem volt szerelem első látásra, tíz évig pusztán kollégák voltak, ám egy színpadi csók után rájöttek, több van köztük munkakapcsolatnál.

Dacára annak, hogy románcuk elején sok negatív kritikával kellett szembesülniük, például a köztük lévő 22 év korkülönbség miatt, szerelmük tartósnak bizonyul. Pintér Tibor több műsorban elárulta, hogy Ilyés Jenifer oldalán képzeli el a jövőjét.

Sarka Kata bikinis fotói

Sarka Kata bikinis képeivel nagy sikert aratott, pár óra alatt hétezer lájkot gyűjtött be. Nem csoda, hiszen az elmúlt években nem sokszor láttuk fürdőruhában. Képes összeállításunkban megnézheted a ritkán látott fotókat.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük