Rácz Jenő párja olyan szexi bikiniben pózolt, hogy mindenki ilyet akar
Rácz Jenő párja, Gyuricza Dóri bikiniben is megmutatta, milyen bomba formában készült az esküvőjükre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra is a legjobb formáját szeretné nyújtani közelgő esküvőjükön. A Konyhafőnök sztárséfje Schobert Norbival edz, mert ígéretet tett magának, hogy kockás hassal veszi feleségül szerelmét. 

Az influenszer is diétázik, és kitartóan edz, hogy a kiválasztott ruhában minél jobban nézzen ki. Július elején mutatta meg követőinek, hogy az április végi - május eleji Maldív-szigeteken tett nyaralásuk óta mennyit fogyott. 

Rácz Jenő párja, Dóri dögös bikiniben

Az azóta eltelt két hónap alatt öt és fél kilót fogyott, és azt írta, már közel a kitűzött cél. Bikinis fotóját is rengetegen dicsérték: nem csak karcsú alakja miatt, a szexi, fekete kétrészes is nagy tetszést aratott, rengetegen érdeklődtek, hol szerezhetik be. 

"Azta!!! Nagyon bomba! Nagyon szépen ki’tónusosodott’ (nem tudom ez egy létező szó-e, de érted mit akarok) a tested! Bombázó!"

"Nagyon jó ez a fürdőruha, csodásan áll rajtad!"

A cikk az ajánló után folytatódik

"Úristen, mennyire klassz az a fürdőruha, és nagyon csini vagy! Gratulálok, a sok-sok edzés és kitartás meghozza a gyümölcsét!"  

"Gyönyörű vagy Dóri, a fürdőruha is valami brutálisan csúcs!" - dicsérték a hozzászólásokban. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szexi bikiniben pózolt Rácz Jenő párja, Gyuricza Dóri itthon és a Maldív-szigeteken. 

Ezt is szeretjük