Bódi Margóék legidősebb fia anyjával sem beszél: ezért nem is látta másfél éve
Ifj. Bódi Guszti kapcsolata családjával évekkel ezelőtt megromlott, édesanyját már másfél éve nem látta.

bodi-margo-guszti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ifj. Bódi Guszti a Séfek séfe című műsorban teregette ki a szennyest családjáról és a köztük lévő ellentétekről. Egyre inkább úgy tűnik, hogy kibékíthetetlen és menthetetlen a kapcsolatuk.

A pletykák szerint drogügyletekbe keveredett, és több millió forintot vett el a családjától. Ezeket a vádakat részben tagadja. Habár azt bevallotta, hogy fiatalabb korában valóban kipróbálta a marihuánát, azt állítja, pénzt sosem lopott a családjától.

Ifj. Bódi Guszti édesanyja 

- Nem tagadom, amikor huszonéves voltam, kipróbáltam, de csak a marihuánát. Ám az egyáltalán nem igaz, hogy a család pénzét, milliókat elvittem! Ez népmese! - nyilatkozta a Hot! magazinnak.

Arra még mindig nem derült fény, hogy pontosan mi is lehet annak az oka, hogy családja megszakított vele minden kapcsolatot. Az ismerősök szerint az is közrejátszhatott a botrányban, hogy ifj. Bódi Guszti elvált a feleségétől. A családot emiatt bántások és kritikák érték, amelyek elsősorban Bódi Margón csattantak. A férfi úgy érezte, lépnie kell.

- Egyszer csak észrevettem, hogy anyu nehezen bírja. Mondta is, hogy nincs tovább! Mivel féltettem az egészségét, lemondtam vele is a kapcsolattartásról.

Már másfél éve nem is láttam, nem is beszéltem vele. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Több kísérletet is tett arra, hogy kibéküljön édesapjával, hiszen a romáknál a családfő bizalma és megbocsátása a legfontosabb, azonban kísérletei nem voltak sikeresek. A békülések mindig elmérgesedtek, csak még több vitára került sor. 

- Később a nagybátyám által üzentem édesapámnak, és roma nyelven kértem bocsánatot.

Végül rá kellett ébrednie, hogy valószínűleg már soha többé nem lesz olyan a kapcsolata a családjával, mint a botrány előtt. 

Tudomásul vettem: már nem vagyok a család része!

Bódi Margó fiatalkori fotón

Bódi Margó és Guszti neve az évtizedek során összeforrt: a házaspárt nem csak két fiuk és öt unokájuk köti össze, a zenei életben is összefonódott a karrierjük. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük