Bódi Margóék legidősebb fia anyjával sem beszél: ezért nem is látta másfél éve

Ifj. Bódi Guszti kapcsolata családjával évekkel ezelőtt megromlott, édesanyját már másfél éve nem látta.

Ifj. Bódi Guszti édesanyja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ifj. Bódi Guszti a Séfek séfe című műsorban teregette ki a szennyest családjáról és a köztük lévő ellentétekről. Egyre inkább úgy tűnik, hogy kibékíthetetlen és menthetetlen a kapcsolatuk.

A pletykák szerint drogügyletekbe keveredett, és több millió forintot vett el a családjától. Ezeket a vádakat részben tagadja. Habár azt bevallotta, hogy fiatalabb korában valóban kipróbálta a marihuánát, azt állítja, pénzt sosem lopott a családjától.

Ifj. Bódi Guszti édesanyja 

- Nem tagadom, amikor huszonéves voltam, kipróbáltam, de csak a marihuánát. Ám az egyáltalán nem igaz, hogy a család pénzét, milliókat elvittem! Ez népmese! - nyilatkozta a Hot! magazinnak.

Arra még mindig nem derült fény, hogy pontosan mi is lehet annak az oka, hogy családja megszakított vele minden kapcsolatot. Az ismerősök szerint az is közrejátszhatott a botrányban, hogy ifj. Bódi Guszti elvált a feleségétől. A családot emiatt bántások és kritikák érték, amelyek elsősorban Bódi Margón csattantak. A férfi úgy érezte, lépnie kell.

- Egyszer csak észrevettem, hogy anyu nehezen bírja. Mondta is, hogy nincs tovább! Mivel féltettem az egészségét, lemondtam vele is a kapcsolattartásról.

Már másfél éve nem is láttam, nem is beszéltem vele. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Több kísérletet is tett arra, hogy kibéküljön édesapjával, hiszen a romáknál a családfő bizalma és megbocsátása a legfontosabb, azonban kísérletei nem voltak sikeresek. A békülések mindig elmérgesedtek, csak még több vitára került sor. 

- Később a nagybátyám által üzentem édesapámnak, és roma nyelven kértem bocsánatot.

Végül rá kellett ébrednie, hogy valószínűleg már soha többé nem lesz olyan a kapcsolata a családjával, mint a botrány előtt. 

Tudomásul vettem: már nem vagyok a család része!

Bódi Margó fiatalkori fotón

Bódi Margó és Guszti neve az évtizedek során összeforrt: a házaspárt nem csak két fiuk és öt unokájuk köti össze, a zenei életben is összefonódott a karrierjük. 

Bódi Margó ilyen szép fiatalkori fotóján: Gusztival 46 éve elválaszthatatlanok

Bódi Margó és Guszti öt évtizede élnek együtt szeretetben, mindkettejük számára a család a legfontosabb.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük