Ma 70 éves Hűvösvölgyi Ildikó: friss fotóin nehéz lenne megtippelni a korát

Hüvösvölgyi Ildikó nem félt a kerek születésnaptól, sőt, ha tehetné, hetvenévesen állítaná meg az idő kerekét.

hűvösvölgyi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hetven esztendővel ezelőtt a mai napon, június 9-én született Hűvösvölgyi Ildikó Budapesten. A Kossuth-díjas színésznő megszámlálhatatlan mennyiségű előadásban, több mint hetven játékfilmben és sorozatban szerepelt. 

Nagyvásznon utoljára 2022-ben láthatta a közönség Az unoka című filmben, színházban a mai napig játszik, épp ma, a születésnapján tartják legújabb darabjának díszbemutatóját a Turay Ida Színházban.

Hűvösvölgyi Ildikó született

A kerek évforduló egyáltalán nem érintette rosszul, sőt, ha tehetné, most állítaná meg az idő kerekét, hogy még hosszasan élvezze azt, ami körülveszi. Ez a vitalitás, pozitív energia sugárzik friss fotóiról is, nehéz lenne megtippelni, hány éves rajtuk.

- Mondhatnám, hogy jaj, de szörnyű, itt a hetven, de nem teszem, mert szeretem az életemet, és jól érzem magam a bőrömben. Sok feladatom van, körülvesz a családom - ecsetelte a Meglepetés magazinnak májusban.

A lapnak gyermekeivel közösen állt modellt, kisebbik lánya követte a pályán, nagyobbik az újságírásban lelte meg hivatását. A színésznő számára a mai napig, és mindig is fontos volt, hogy aktív résztvevője legyen az életüknek. Törekedett is rá, hogy az állandó pörgéssel járó színészi szakma mellett is megvalósítsa mindezt.

- A szeretet az életben a legnagyobb kincs, és ott kell lenni, el kell mondani, oda kell bújni, meg kell simogatni, nem szabad az ilyesmivel várni, mert sosem lehet tudni, mit hoz az élet. Hogy holnap lesz-e még lehetőség szeretni. Ez a legfontosabb, amit hetven évem alatt megtanultam.

Nézegess képeket a többi 70 év feletti magyar sztárról is!

Nem Hűvösvölgyi Ildikó az egyetlen olyan magyar híresség, aki hetvenéves kora körül is lenyűgözően csinos - képes összeállításunkban megnézheted őt és a többieket is!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: MTI/Bruzák Noémi

Ezt is szeretjük