A Keresztanyuban szívtiprót játszik: a való életben nemrég tönkrement Hunyadi Máté kapcsolata
Hunyadi Máté elmondása szerint nem szerencsés a szerelemben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. január 3-án startolt el a Drága örökösök alkotóinak új sorozata, a Keresztanyu, ami pár hónap alatt szintén közönségkedvenccé vált. A nézők ezúttal Ökörapáti helyett Makosszállásra látogathattak el a képernyőn keresztül, a kis település maffiahálózata rengeteg izgalmat és sok új karaktert vonultatott fel.

Többek között a nézők megismerkedhettek a 29 éves Hunyadi Mátéval is, aki sok színházi darab után az RTL Klub szériájával debütált a kamera előtt. Karaktere, Viktor Tatarenko igazi szívtipró, valamint agyafúrt csempész.

A Keresztanyu szívtiprója, Hunyadi Máté

A színész 2019-ben szerezte meg a diplomáját a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés színész szakán, ám a művészetek iránti érdeklődés és a szereplési vágy már kisfiúként megvolt benne. A reáltárgyak helyett az irodalom és a zene fogta meg. Karakterével ellentétben nem jellemzi a körmönfontság, inkább érzékeny léleknek mondható.

hunyadi máté 2
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

- A szívem mélyén romantikus vagyok. Mindig az elérhetetlenre vágytam, nem elégedtem meg olyan kapcsolattal, amikor csak jártunk. Kellett már az elején az a villanás, a romantikus valami, ami előrevitt, ami miatt érdemes volt újra találkozni egy lánnyal - mesélte a Best magazinnak

hunyadi máté 1
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

- Talán ezért is alakult úgy, hogy most, 29 évesen elmondhatom, több plátói szerelmem volt, mint valódi, működő. Összesen négy egy-két éves kapcsolatról számolhatok be. Tavaly megismerkedtem valakivel, akivel több is lehetett volna, de sajnos a koronavírus-járvány miatt alig tudtunk találkozni, nem is lett belőle semmi.

A Keresztanyu álompárja

Gonda Kata és Kenderes Csaba a való életben egy párt alkotnak. A színész egy romantikus római utazás során jegyezte el kedvesét.

Ezt is szeretjük