Kiszel Tünde lánya megmutatta magát smink nélkül: Donatella arca így is sugárzóan szép

Kiszel Tünde lányának festékre sincs szüksége ahhoz, hogy tündököljön.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

„Aki szép, az reggel is szép” - tartja a mondás. Sokan úgy vélik, hogy a női arc bájos vonásai akkor érvényesülnek leginkább, ha nem fedi őket semmilyen smink. Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella Instagram-oldalán is gyakran olvasható az a komment, hogy festetlenül néz ki a legjobban.

A 19 éves lány már rég nem az a cuki sztárcsemete, ahogy annak idején megismertük. Modellként bontogatja a szárnyait, és egyre nagyobb sikereket ér el a szakmában. Tavaly még az olasz Vogue magazin hasábjain is megcsodálhattuk.

Kiszel Tünde lánya smink nélkül

Karrierjével párhuzamosan népszerűsége is egyre inkább felfelé ível, követőinek száma meghaladja a 33 ezret. Fotóit elnézve nem is csoda, hogy ilyen sokan kíváncsiak arra, miket posztol, hiszen az oldala böngészése épp olyan élményt nyújt, mintha csak egy divatmagazint lapozgatnánk.

Noha jó pár felvételt valóban profi fotósok készítettek róla, szép számmal akadnak olyanok is, amelyeket saját maga örökített meg, ezeken pedig olykor teljesen natúr arccal látható.

donatella
Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella

Ezek a képek önmagukért beszélnek, Donatellának egy deka sminkre sincs szüksége ahhoz, hogy kifogástalanul mutasson. Szikrázóan kék szeme és babaarca festetlenül is gyönyörű. Cseppet sem meglepő, hogy a dicsérő szavak csak úgy záporoznak az ilyen jellegű posztjai alatt.

"Ha ilyen arcom lenne, kidobnám az összes smink cuccomat" - írta neki egy rajongója.

Magyar sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akiket legtöbbször erőteljes sminkben látunk, és akiknek az esetében látványos a különbség, ha ki vannak festve, és ha nem viselnek sminket. 

Tóth Gabi smink nélkül és több réteg festékkel az arcán - Ekkora a különbség

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük