Kiszel Tünde lánya sírva fakadt, amikor apjáról kérdezték: "A múltat már nem lehet jóvá tenni"
Kiszel Tünde lánya könnyeivel küzdve mesélt arról, milyen a kapcsolata híres operaénekes édesapjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde lánya édesapjának kilétét sokáig övezte homály. A szülők szándékosan, közös megegyezés alapján tartották ezt titokban: a nyilvánosság kizárása nélkül kívánták nevelni közös gyermeküket.

Végül külső nyomásra derült ki, a szóban forgó férfi a Németországban élő, híres operaénekes, Lukács László.

Hunyadi Donatella édesapja

Sok esztendő eltelt azóta, hogy kiderült a titok, közben Hunyadi Donatellából felnőtt nő lett, aki apjához hasonlóan a komolyzene világában kezdte bontogatni a szárnyait. Nem sokszor beszél arról, milyen a viszonyuk, egyáltalán tartják-e a kapcsolatot.

donatella-1
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

A 21 éves lány Palik László YouTube-csatornája Futtában című rovatában vendégeskedett, itt került elő ez a téma. A műsorvezető azt kérdezte tőle, édesapjával jóban vannak-e, továbbá arra is kíváncsi volt, mit szól ahhoz, hogy lánya szép sikereket ér el az éneklésben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Elárulta, tartják a kapcsolatot, szoktak beszélni a zenéről, de az énekesnői fejlődésében apja nem segíti. Amikor Palik felhozta, biztosan büszke rá, Donatella hosszú ideig nem tudott megszólalni, a könnyeivel küszködött, végül azt válaszolta, ő is ezt gondolná, de nem tudja, nincs mit mondania erről. 

Azon, hogy régen mi volt, változtatni már úgysem lehet, és jóvátenni se

- de nincs semmi baj, jóban vagyunk, és ennyi - mondta végül.

donatella-2
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Azt is tisztázta, miért lett Hunyadi a vezetékneve. Régen felmerültek olyan híresztelések, hogy Erkel Ferenc Hunyadi Lászlója után kapta, de nem ez az igazság.

- Édesanyám családjában nagyapai ágról volt egy nagyon kedves rokon, akit Hunyadinak hívtak. A nevét nem örökölte meg senki. Ő nagyon fontos volt anyukámnak - fedte fel vezetékneve történetét.

Hunyadi Donatella kivágott estélyiben a kifutón

Kiszel Tünde lánya is részt vett Zoób Katti tervező divatbemutatóján a hétvégén megrendezett Fashion Nighton Balatonfüreden. Hunyadi Donatellát még sosem láttuk ilyen merész öltözékben, köldökig kivágott estélyiben tündökölt a kifutón.

Ezt is szeretjük