Home officetól az edzéstervig - minden élethelyzetre nyújt okos megoldást a Huawei (x)
Ősszel sokan belekezdenek valami újba: nyaralás után munka, szünidő után iskola. A teendők koordinálásban sokat segíthetnek az okoseszközök.

Huawei Femina nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyár vége alapvetően szomorkodós időszak: a gyerekeknek véget ér a gondtalan pihenés, a munkában ismét nagyobb a hajtás, és még a maradék szabadidőben is hervasztó, hogy egyre kevesebb lehetőség van a szabadban feltöltődni.

Ilyenkor természetesen mindenki igyekszik olyan segítséget keresni akár termékekben, szolgáltatásokban, amelyek képesek megkönnyíteni a feladatokat és egyben átvenni a szórakoztatás szerepét is.

Mindenre jó, ultrahordozható laptopok

Ha egy olyan, univerzális terméket keresel, amely minden téren kisegít, a Huawei MateBook 13 tökéletes választás. A könnyű és vékony eszközt bárhová magaddal viheted, dolgozhatsz vele az irodából vagy otthonról, de még akár útközben is. Webkamerája, gyors hálózati lehetőségei és erős hardvere miatt nagy segítséget nyújthat akkor is, ha a gyerekeknek részben vagy egészben újra otthoni tanulásra kell váltani, és végül arra is kiváló, hogy a nagyfelbontású, színgazdag kijelzővel és minőségi hangszórókkal a nap végén megnézz egy filmet vagy sorozat-epizódot, végül pedig zenével ringasd álomba magad.

Huawei Femina 2100x1400 01 (1)
Fotó: Huawei

Ha a hordozhatóság kevésbé fontos, viszont még jobb áron szeretnél laptopot a megújuláshoz, a Huawei D 14 és D 15 modelleket is érdemes kipróbálni, ráadásul ezek a nagyobb kijelzőméret miatt szintén ideálisak multimédiás használatra.

Tabletek, hogy kiélhesd a kreativitásodat

A Huawei tabletei közül szintén széles körben válogathatsz, akár megbízható, sokat tudó útitársat keresel, akár egy olyan modellt, amivel a gyerekek tölthetik hasznosan és szórakoztatóan az időt. A MatePad Pro akkor turbózhatja fel az életedet, ha egy igazán profi mindenest keresel, amely mégis olyan vékony és könnyű, mintha egy papírokkal teli fűzőt vinnél magaddal. A külső billentyűzetes tokkal és érintőtollal is kiegészíthető eszközt laptop módban is használhatod, de kiváló lehet videókonferenciák lebonyolításához, utazás közbeni jegyzeteléshez, vagy akár filmnézéshez bárhol, bármikor. 

De persze akkor is nagyszerű ajánlatokkal vár a Huawei, ha elérhető árkategóriában keresel strapabíró mindenest. A MatePad T 8 árcímkéjéhez képest minőségi, nagyfelbontású kijelzőjével igazi mobil szórakoztató központ, és még a gyerekekre is nyugodtan rábízhatod, hiszen részletesen beállítható biztonsági funkciói és a kisebbekre szabott gyereksarok tökéletesen alkalmassá teszi tanulásra és játékra egyaránt.

Mobil erősen, vagy lájtosan

Egy új iskolaév vagy egy újabb munka-évad hatékonyságát egy új mobiltelefon is felpörgeti. Manapság, amikor a legtöbb készülék villámgyorsan elavul, érdemes olyan csúcskategóriás készüléket választani, ami hardveres felépítése és sokoldalú funkciói révén sokáig erős társként szolgál. A Huawei P40 sorozat egyik legnagyobb előnye, hogy minden árszinten kínál modellt: a P40 Pro a legerősebb, amely profi kamerarendszerével, a piac egyik legerősebb hardveres motorjával mindent tud, amit 2020-ban egy telefon tudhat. A Huawei P40 szintén csúcskategória, de olyan árszinten, amely sokak számára elérhetővé teszi, és ott a P40 Lite, amely mindössze néhány alig észrevehető kompromisszum mellett alacsonyabb áron hazavihető.

Huawei Femina 840x560 02
Fotó: Huawei

A készülékek nagyfelbontású, faltól-falig érő kijelzőjén az appok, játékok és a videóhívások is gyönyörű képpel jelennek meg, a minőségi kamerákat pedig olyan, mesterséges intelligenciával segített funkciók vezérlik, amelyekkel gyerekjáték profi hatású képeket és videókat készíteni.

Egy új élet kiegészítői

A megújulás néha egészen kicsi dolgokon múlik. Egy reggeli elhatározáson, hogy a szundi helyett mégis futni megyünk. Azon, hogy buszozás helyett lesétálunk pár megállót, közben zenét hallgatva. Az ősz könnyen lehet a feltöltődés kezdete például egy Huawei Watch GT 2 okosórával, amely nem csak stílusos viselet, de szenzoraival az egészségedre is odafigyel, valamint személyi edzőként segít abban, hogy minél hatékonyabb legyen a mozgás. Közben pedig a FreeBuds 3 vezeték nélküli fülhallgatói ellazítanak és szórakoztatnak, zajcsökkentő funkcióval kizárják a város hangjait, telefonhívás közben pedig felerősítik a beszélgetők hangját, miközben figyelnek arra, hogy a háttérzaj ne zavarja a partnert.

Huawei Femina 840x560 03 (1)
Fotó: Huawei

Így szolgálja a Huawei kiterjedt termékpalettája azt, hogy az ősz kezdete egyben a megújulás kezdete is legyen. A #GoNew kampány keretében a gyártó speciális árakkal és akciókkal kínálja eszközeit, hogy az egész család újult erővel fordulhasson rá a következő időszakra.

(Képek forrása: Huawei)

Ezt is szeretjük