Hosszú Katinka szexi fürdőruhás képei: Olaszországban pihent szerelmével

Hosszú Katinka kivágott egyberészesben fotózkodott az olasz habokon ringatózva.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úszódressz, úszósapka, búvárszemüveg - ha Hosszú Katinkára gondolunk, a legtöbbünknek ebben az öltözékben ugrik be a háromszoros olimpiai bajnok úszónő. 

Az Iron Lady 2003-ban mutatkozott be a sport világában, majd évről évre egyre jobban megismerte a szakma és a közönség. Ha nem a medencében úszóruhában, akkor általában sportos viseletben, melegítőben láthatjuk, így mindig meglepő, ha nem a lezser, hanem a szexi énjét mutatja meg.

Hosszú Katinka dekoltált fürdőruhában

Az Olaszországban töltött nyaralásán pontosan így tett. Bár sokszor láthattuk már fürdőruhában, a mélyen dekoltált fazon aligha lenne praktikus a világversenyeken. A nyaraláshoz azonban remekül illett, a sztársportolóról ilyen dögös felvételek készültek. A bejegyzés jobb oldalán található fehér nyílra kattintva nézheted meg az összeset.

Mint azt korábban megírtuk, az olimpikon augusztus végén érkezett Olaszországba, klubját kísérte el ide, amelynek tagjai Nápolyban az International Swimming League úszóviadalon versenyeztek. Ő mindeközben igyekezett a lehető legjobban kipihenni az elmúlt időszak fáradalmait. 

Párjával, Gelencsér Mátéval bebarangolták az egész országot, Bolognától Milánón át egészen Velencéig mindenhol jártak. A dögös képsorozatot már itthonról posztolta az Instagramon, a posztjában pedig elárulta, sikerült teljesen feltöltődnie.

A kommentelők észre is vették, mennyire üde és kisimult, elhalmozták a bókjaikkal. Egyesek azt jegyezték meg, mennyire látszott rajta, hogy jól érezte magát az üdülés alatt, mások egyenesen kijelentették, hogy ő hazánk legszebb úszónője.

Hosszú Katinka a címlapon

Hosszú Katinkát többnyire a medencében vagy annak partján, egy verseny vagy edzés után látjuk a fotókon vizes hajjal, úszódresszben. Időnként azonban egy-egy fotózáson a 32 éves sztár is megmutatja a nőies, kevésbé ismert oldalát. 

Ezt is szeretjük