Megrázó, milyen szegénységben nőtt fel Horváth Tomi, a Sztárban Sztár zsűritagja
Horváth Tamás megrázó felvételen mutatta meg, hol nőtt fel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Tamást a Csillag Születikben ismerhettük meg 2009-ben. Bár a tehetségkutatóban hetedik helyezett lett, nem adta fel álmait, és keményen harcolt azért, hogy betörjön a zeneiparba. Karrierjén nagyot lendített, amikor 2017-ben megnyerte a Sztárban Sztár ötödik évadát. 2018 elején a Meggyfa című dalával A Dalban szerepelt, de végül nem sikerült kijutnia az Eurovíziós Dalfesztiválra, ennek ellenére tovább nőtt a rajongótábora. Ugyanebben az évben Balázs Andreával megnyerték A Nagy Duett hatodik évadát. Az énekes napjainkban telt házas koncerteket ad, emellett ő lesz a Sztárban Sztár leszek! új zsűritagja. 

Feleségével, Péterfi Andreával és nevelt fiával szépen élik az életüket, így a 27 éves sztárnak nincs oka panaszra. Egyesek azt gondolnák róla, mindig is ilyen idilli és sikerekben gazdag élete volt, ám csak kevesen tudják az igazságot a nehéz gyerekkoráról.

Horváth Tamás mélyszegénységből jött

A népszerű zenész Instagram-, illetve Facebook-oldalára feltöltött egy videót, melyben megmutatta azt a Tamásiban található házat, ahol eltöltötte a gyerekkorát. A felvételen jól látszik, hogy az épület nagyon rossz állapotban van. Horváth Tamás elmondta, hogy a Tolna megyei kisváros egyik legszegényebb utcájában található egykori otthona.

- Ez a ház, ami mögöttem van, akkor sem volt szebb állapotban, azon kívül, hogy voltak ablakok, volt egy kis vécénk, fürdőszobánk sosem volt. Mindig kályhán melegítettük a vizet, és lavórban fürödtünk este - mesélte a videóban, majd hozzátette, mérhetetlenül büszke arra, hogy egy ilyen szegénysorból jött, és mégis mennyi mindent sikerült elérnie az életében.

A videofelvétel hatalmas sikert aratott az interneten, csak a Facebookon több mint egymillióan látták, míg Instagramon közel 63 ezer ember nézte meg. Ezzel kapcsolatban a FEM3 Caféba is behívták a zenészt, ahol a gyerekkoráról mesélt.

- Igen, én itt nőttem fel, egészen 11-12 éves koromig, addig, amíg nem költöztem fel édesapámhoz. Akkor kezdtem el zenét tanulni, meg édesapám zenekarában játszani, addig pedig édesanyámmal ebben a házban éltem - emlékezett vissza.

Eszméletlennek gondolja, hogy gyerekként még játékai sem voltak, mert annyira nagy szegénységben éltek, ma viszont közel tízezer ember előtt léphet a Budapest Parkban. Ezt nem egyszerű feldolgoznia lelkileg, emiatt rengeteg pszichológiai témájú könyvet olvas, emellett feleségével is eljárnak önfejlesztő tréningekre. Hozzátette, édesapjának köszönheti, hogy megtanulta már tinédzserként, hogyan kell egy közönséggel bánni. Ami viszont a saját dalok gyártását illeti, sosem volt segítsége.

- Nekem nem volt akkor menedzserem, vagy bárki, aki beálljon mögém. A nagy videómegosztónak hála, eljutott a nagyközönséghez az én üzenetem, a dalaim - tette hozzá.

Gyönyörű nő Horváth Tamás felesége

Horváth Tamás és a nála nyolc évvel idősebb Péterfi Andrea 2017-ben kötötték össze az életüket. Képes összeállításunkban megnézheted, micsoda bombázóval kötötte össze életét az énekes.

Ezt is szeretjük