Az Oltári csajok után nem bírták ki egymás nélkül: Horváth Sisa és Jaskó Bálint így lobbant szerelemre

Horváth Sisa és Jaskó Bálint 2017-ben az RTL Klub sorozatának forgatásán találkozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az álompár kifejezést olyan szerelmesekre szoktuk mondani, akikről süt, mennyire odavannak egymásért, és minden egyes megnyilvánulásukon látszik, összeillenek. Horváth Sisára és Jaskó Bálintra egyértelműen illik ez a jelző. Kollégákból lettek barátok, majd szerelmesek, végül házasok.

A páros az RTL Klub Oltári csajok című produkciójának forgatásán találkozott először. A sors akarta, hogy keresztezzék egymás útjait, hiszen a színésznőnek eredetileg nem szerepelt a tervei között, hogy sorozatsztár lesz.

Horváth Sisa és Jaskó Bálint szerelmének története

Miután megszerezte színészdiplomáját Kaposváron, inkább az interaktív, kísérleti színházak felé kacsintgatott, így nagy meglepetésként érte, hogy az alkotók felajánlották neki Erdész Angéla szerepét.

horváth sisa jaskó bálint 1
Fotó: RTL Klub/Oltári csajok

- Nincs televízióm, nem is nézek tévéműsorokat, így amikor megkeresett az Oltári csajok casting direktora, tologattam magam előtt a dolgot. Nem gondoltam, hogy nekem egy tévésorozatban a helyem. A csapat mégis érdekelt, így odamentem. Kalamár Tamás és Ondruss Ilona várt, hogy összenézzenek Jaskó Bálinttal, hogy milyenek lennénk együtt - emlékezett vissza a Hot! magazinnak 2021 márciusában.

A két színész között a kémia az első perctől kezdve működött, ám amíg forgott a produkció, ezek az energiák kizárólag a kamera előtt szabadultak fel.

- Nagyon jó barátok lettünk, aztán amikor befejeztük a közös munkát, akkor jöttünk rá, hogy nem akarunk egymás nélkül létezni. A legnagyobb ajándék, hogy mi találkoztunk!

Az életüket végül 2019 augusztusában egy mezítlábas esküvő keretén belül kötötték össze. A ceremóniát a festői szépségű Balaton-felvidéken tartották.

Horváth Sisa és Jaskó Bálint otthona

A színészpár 2020-ban nagy fába vágta a fejszéjét, elhatározták, hogy a lakásfelújítás világában is kipróbálják magukat. A régi, budai házban található lakásuk átalakítása négy hónapos kemény munka volt, melynek során minden fázist saját kezűleg csináltak.

Ezt is szeretjük