Horváth Sisa és Jaskó Bálint gyönyörű otthona: a szerelmi fészküket maguk újították fel
Horváth Sisa és Jaskó Bálint az utolsó csempéig maguk újították fel a lakásukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Sisa és Jaskó Bálint több ízben megmutatták korábban, hogy az élet minden területén remekül passzolnak egymáshoz: színészként tökéletes köztük az összhang - erről a nézők az Oltári csajok című sorozatban győződhettek meg -, és a konyhában sem vitáznak, mint azt A Konyhafőnök VIP hatodik évadában láthattuk.

A színészpár 2020-ban nagy fába vágta a fejszéjét, elhatározták, hogy a lakásfelújítás világában is kipróbálják magukat. 

Horváth Sisa és Jaskó Bálint otthona

A régi, budai házban található lakásuk átalakítása négy hónapos kemény munka volt, melynek során minden fázist saját kezűleg csináltak: gletteltek, vezetékeket vágtak, gipszkarton falat alkottak és bontottak, valamint még véstek is.

sisa-otthon-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Alapvetően mindkettőnkben van egy romantikus elképzelés arról, hogy van egy ilyen toposz, az ember felépíti a saját otthonát. Mindkettőnket érdekelt, milyen is az, ha tényleg mindent mi csinálunk - árulta el a színésznő a Fókuszban.

- Amikor kibontottuk a vakolatot, akkor realizáltuk, hogy a fal olyan állapotban van, csoda, hogy egyáltalán áll. Azt találtuk ki, hogy téglaszeletekkel újraraktuk az egészet. Ez egy nagyon jó játék volt, hiszen soha nem csináltam még ilyet. A maga tanulságaival és hibáival, de kész lett.

sisa-otthon-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Horváth Sisa volt az építésvezető: előzetesen mindent lemért, és tervezőprogrammal is dolgozott. 

- Nem vagyok konvencionális lány, ha választani kéne egy ékszerbolt meg egy szerszámüzlet között, akkor az utóbbit választanám. Több alkalommal is katartikus állapotban, teljes mámorban úszva sétáltam a szerszámos bódék között, hogy végre indokoltan lehet különböző gépeket beszerezni.

sisa-otthon-3
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Bár a munkafolyamatok alatt előfordult, hogy kilátástalan helyzetben találták magukat, végül mindig humorral vették az akadályokat. A végeredmény pedig olyan jól sikerült, hogy már el is kezdtek terveket szövögetni arra, hogyan kamatoztathatják az építőiparban megszerzett tudásukat.

Puskás Peti és Dallos Bogi lakása

Puskás Petit és Dallos Bogit a legnagyobb összhang jellemzi, megvan a napirendjük, valamint azon sem vesznek össze, ki melyik házimunkát végezze. Az sem vita tárgya, hogyan rendezzék be a szerelmi fészküket, ugyanis nagyon hasonló a stílusuk: mindketten imádják menő kiegészítőkkel feldobni a lakást. Képeken a lakásuk.

Ezt is szeretjük