Horváth Gréta plasztikáztatta az arcát: látványos előtte-utána fotón az átalakulása

Horváth Gréta nagyon büszke a végeredményre, amelyet büszkén osztott meg a közösségi oldalán is.

Horváth Gréta plasztikai műtéte
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta 2022-ben nehéz időszakon ment át, férjével, Meggyes Dáviddal még 2021-ben jelentették be, hogy elválnak.

A gyermekét egyedül nevelő édesanya kesergés helyett bomba formába hozta magát, emellett plasztikai műtétre is vállalkozott. 

Horváth Gréta plasztikai műtéte

Az Instagramján tette közzé azt a fényképet, amelyen mindannyian megszemlélhetjük elképesztő átalakulását. Az első fotón azzal az orral láthatjuk, amellyel nagyon elégedetlen volt. A következő képen már a plasztikai műtét utáni állapot köszön vissza, amelyet büszkén mutatott meg a nagyvilágnak is.

„Elégedett vagyok az eredménnyel, természetes hatást kelt az új orrom és szuperül "működik". Meséltem már nektek a műtétről, engem különösebben nem rázott meg a dolog, nem volt fájdalom, egyedül a torokfájás 3 napig volt kellemetlen ami a műtét során alkalmazott altatás miatt volt. Ez természetes velejárója. Igazából minden flottul ment, és szépen követtem az utasításokat” - írta a posztjában, amelyért kapott hideget és meleget is a kommentelőktől.

Többen megjegyezték, hogy az eredeti orra is nagyon jól állt neki, kár volt kés alá feküdnie. Voltak azonban, akik szerint ez az új orr is szuper, még jobban is illik az arcához.

„Ennyi elfogult hozzászólást, gyönyörűszép ívű orrod volt, kár volt megcsináltatnod!”

"Előtte is ugyanolyan volt az orrod. Nem is műttetted meg szerintem.”

„Tökéletes! Annyira szép, finom metszésű lett a nózid! Eddig is gyönyörű nő voltál, de most még csodásabb vagy” - dicsérte egy rajongója.

Nézd meg azokat a férfi sztárokat, akik plasztikáztattak!

Nem Till Attila az egyedüli hazai férfi sztár, aki szépészeti beavatkozáson vett részt. Képes összeállításunkban megnézheted a többieket is!

A TV2 műsorvezetője bevallottan plasztikáztatta az arcát: jól látható az eredmény

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük