Horváth Gréta 17 kilót hízott - Az Ázsia Expressz győztese elégedetlen alakjával
Horváth Gréta eltökélte, megszabadul a felesleges kilóitól, követőit is motiválni szeretné.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta az elmúlt hét-nyolc év alatt 17 kilót hízott. Nem érzi jól magát a bőrében, változtatni szeretne. Elhatározta, most leadja a feleslegét, a folyamatot és az ezzel járó nehézségeket pedig Instagram-oldalán követhetik nyomon rajongói. 

Egy ország szerette meg az Ázsia Expressz második évadának adásaiban a szókimondó anyukát, aki a TV2 reggeli műsorában sem kertelt. Elmondta, az utóbbi időszakban nem figyelt az étkezésére, hódolt a finom ételek oltárán, és az edzőtermet sem látogatta meg túl gyakran. Ez az oka annak, hogy felkúsztak rá a pluszkilók. 

Horváth Gréta 17 kilót fogyna

A fiatal anyuka már nem érzi jól magát a bőrében, egészségügyi problémákat is érzékelt magán a sztár, például egyre gyakrabban érzi, hogy fáj a háta. Megelégelte, hogy nem tetszik neki, amit a tükörben lát, ezért idén év elején megfogadta, hogy életmódot vált, és szigorú edzésbe kezd.

 A TV2 Mokka című műsorában avatta be a nézőket nagy terveibe, illetve Instagram-oldalán is kendőzetlen őszinteséggel osztotta meg rajongóival az elhatározást.

"Az idei hatalmas projektem, hogy 17 kg-tól megszabaduljak! Tudom, nagyon soknak hangzik, de higgyétek el a 160 cm-hez nagyon, nagyon sok! Bátorság kellett, hogy elszántan bele tudjak vágni, de Ázsia megtanított arra, hogy nincs lehetetlen. Felismertem, hogy baj van. Meghíztam, 74 kg vagyok! Szerencsés típus vagyok, nem látszik a hatalmas felesleg, de van" - írta egyik képe alatt.

Horváth Gréta hatalmas követőtáborral rendelkezik, így fontosnak tartja, hogy jó példát mutasson. Tudja, sokan küzdenek hasonló problémákkal, és ösztönözni szeretné követőit.

A cikk az ajánló után folytatódik

Tudja, még nagyon az út elején jár, de már több pozitív változásról is beszámolt a közösségi oldalán. 

"Amit észrevettem magamon: Több az energiám, jobb a kedvem, fürgébb vagyok, rendszeresen tudok wc-re menni, nem puffadok. Mivel ez egy lelki folyamat is ezért elkezdtem a ruha alatt is csinosabb lenni. Vettem csipkés fehérneműt magamnak. Nem nagyon szoktam ilyenekre költeni, nem nagyon foglalkoztam ezzel. Nyilván a változás nem akkora, hogy eldobjam az agyam, de az biztos, hogy az arcomon látszik ez az egész és a bőröm az valami csoda lett..."

Magyar sztárok látványos fogyásai 2019-ben

Több hazai hírességnek a 2019-es évben sikerült felesleges kilóitól tartósan megszabadulnia. Az év leglátványosabb fogyása egyértelműen a Romantic együttes egykor duci énekesnőjéhez, Kunovics Katinkához köthető. Képes összeállításunkban megnézheted, az énekesnőn kívül kívül mely hazai hírességeknek sikerült az elmúlt egy évben lefogyniuk.

Ezt is szeretjük