Horváth Gréta fehérneműre vetkőzött - Látványos, mennyit fogyott

Horváth Grétán 17 kiló felesleg van, aminek már a harmadát leadta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta január 8-án árulta el közösségi oldalán, hogy életmódváltásba kezd. Az elmúlt években 17 kiló szaladt fel rá, 74 kiló lett, ami szerinte 160 centijéhez sok.  

Nem csak fogyni szeretne, fittebben kíván élni és egészségesebben táplálkozni. 

Egy hónap alatt több mint 5 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 legmegosztóbb versenyzője számára, aki vőlegényével, Meggyes Dáviddal meg is nyerte a valóságshow-t, valószínűleg az is kellő motiváló erőt jelent, hogy idén tartja az esküvőjét: a tervek szerint egy téli ceremónián, még februárban kimondja a boldogító igent szűk családi és baráti körben. 

Az elmúlt egy hónap kemény volt, de szerinte megérte, jól érzi magát a bőrében. Heti háromszor elkezdett edzeni személyi edzővel, és bár nem követ kifejezett diétát, bizonyos ételeket és alapanyagokat száműzött: nem fogyaszt lisztes és cukros termékeket, de burgonyát és zabot sem. Azt tapasztalta, hogy szebb lett a bőre, és már több mint öt kilót fogyott. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jelentés! Hűha, ezt a fotót nem nagyon akartam megmutatni de mivel minden dologba bele szoktam állni maximálisan ezért ki merem tenni. Igen, az első képen 75-76 kg vagyok! Mikor az edzőm mért 75,3 voltam. Az elmúlt egy hónap kemény volt de azt hiszem megéri az edzések alatti küzdelem. Nagyon jól érzem magam utána. Van ami nem esik jól, mert fáradt vagyok vagy lustább. Köszönöm szépen @zsolt.komuves.50, hogy olyan maximalista vagy mint én. Sokszor nincs kedvem aztán észhez térít, nekem kell az edzés terén a kezemet fogni. Nem értek hozzá, nem tudom mit hogyan kell helyesen használni. Az étkezést nagyon élvezem. Nem követek semmi és senki diétáját, habár Zsolt most adott egyet. Amit csinálok az nem más mint SEMMI LISZT SEMMI CUKOR! Nem eszem burgonyát, zabot sem. Nem fogyasztok csomagolt termékeket! Ez nem csak a fogyásról szól hanem egy "tisztításról" is. Az eddig lement kg-ok száma 5,6 kg! Nincsen megállás, most jött egy újabb lendület. A bőröm hihetetlen király lett. A közérzetem isteni! Ez a kaja és mozgás kombo miatt van. Nem ész nélkül fogyókúrázok! Ez nagyon fontos, mert sokszor csináltam hülyeséget amikor fiatalabb voltam. Konkrétan nem ettem. Hullott a hajam és nem volt 6 hónapig menstruációm. Fogyni csak ésszel lehet és formálódni pedig mozgással. Az utóbbi volt nekem a mumus, de kezdem megszeretni és életemben először éreztem azt, hogy hiányzik is. Akik velem együtt lépkednek ezen az úton azok ne adják fel, mert engem Ti is motiváltok, szóval ne hagyjatok szarban😂 Jól esik amikor írtok és külditek a képeket a változásaitokról♥️ Hamarosan jön egy új vlog videó ahol Zsolti is tanácsokat ad majd nektek és nekem is. Napi sztoriban van egy videó is, mielőtt valaki azt gondolná előnyös kép és retusaltam! #mutasdavalóságotbyhorvathgreta

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés,

"Nem fogyasztok csomagolt termékeket! Ez nem csak a fogyásról szól, hanem egy "tisztításról" is. Az eddig lement kilók száma 5,6! Nincsen megállás, most jött egy újabb lendület. A bőröm hihetetlen király lett. A közérzetem isteni! Ez a kaja és mozgás kombó miatt van" - írta az Instagram-oldalán

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiemelte, hogy nem ész nélkül fogyókúrázik, mert fiatalabb korában már elkövetett hülyeségeket, ami miatt hullani kezdett a haja, és fél évre kimaradt a menstruációja.

"Fogyni csak ésszel lehet és formálódni pedig mozgással. Az utóbbi volt nekem a mumus, de kezdem megszeretni és életemben először éreztem azt, hogy hiányzik is" - véli a 29 éves influenszer. 

Hazai sztárok, akik nagyon sokat fogytak

Az egyik legnépszerűbb hazai séfet, Buday Pétert még nagy pocakkal ismerhették meg a nézők. 176 kilót nyomott, azonban túlsúlya egészségügyi problémákhoz vezetett, az orvosa azzal ijesztette meg, hogy ha így folytatja, akkor már nem sokáig él. A séf erre fogyókúrába kezdett, és öt-hat év alatt 50 kilót adott le. Nem Buday Péter az egyetlen hazai sztár, aki az utóbbi években tetemes súlyfeleslegtől szabadult meg. Nézd meg a többieket - van, akire rá sem ismerni!

Ezt is szeretjük