Horváth Gréta édesanyja nagyon fiatalos: a szőke Betti a nővére is lehetne
Horváth Gréta nemcsak a szép vonásait, a hozzáállását is az anyukájától örökölte. Betti erős női példa volt a számára.

horváth-gréta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mióta kiderült, Meggyes Dávid kilépett az életéből, Horváth Gréta közösségi oldalait elárasztják nőtársai biztató üzeneteikkel. Sokan azt írják neki, példaértékű, ahogyan helytáll.

Erős nő lévén nem kérte senkitől, hogy a legnehezebb pillanatokban kaparják fel a földről, de nem tagadja, könnyebb úgy az élete, hogy szerettei támogatják. Öccsén és apukáján kívül édesanyja a legnagyobb támasza.

Horváth Gréta édesanyja

Betti igazán fiatalos anyuka, akitől lánya sok mindent örökölt. A szép vonások mellett a stílusosságot, kreativitást és a mindenre elszánt hozzáállást is.

- Világéletemben azt láttam, hogy ha törik, ha szakad, megy előre, gürcöl a melóban, közben nevel engem és az öcsémet, ráadásul sokszor teljesen egyedül, hiszen apukám külföldön dolgozott, és dolgozik a mai napig. Emlékszem, sokszor éjszakánként csörömpölésre ébredtem, mert anyunak akkor volt ideje megfőzni a másnapi ebédet. És annak ellenére, hogy kevés ideje volt magára, a megjelenése mindig tökéletes volt - emlékezett vissza Horváth Gréta a Story magazinban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anya-lánya páros közt barátnői a viszony. Mindent megbeszélnek, a legtöbb gondot humorral oldják fel. Még a hivatásuk is hasonló, Betti profi körmös, lánya pedig a sminkelés művészetét választotta foglalkozásának. 

Abban is ugyanolyanok, hogy nagyon érzelmesek, örömükben és bánatukban is képesek sírni. Ugyanakkor mérhetetlen kitartás jellemzi őket, a jég hátán is megélnek, ami a sztáranyuka szerint családi örökség.

- A családunk női tagjai generációról generációra adják át egymásnak a tudást. Többek közt azt, hogyan álljuk meg a helyünket dolgozó nőként, olykor függetlenként. De például azt is a felmenőinktől hozzuk, hogy kell csirkét levágni, majd gyöngyöző húslevest főzni belőle, hogy kell befőzni, fermentálni - ecsetelte Betti a lapnak. 

Tolvai Reni édesanyja smink nélkül

Tolvai Reni édesanyja nem szeret szerepelni, de a születésnapján, családi ünnepeken hagyja, hogy lánya közös fotóval lepje meg a rajongóit. Az énekesnő most azt mutatta meg rajta, mennyit változtat egy ötven fölötti nőn egy jól megválasztott smink.

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük