Horváth Éva a TV2-n tér vissza a képernyőre - A csatorna most jelentette be
Horváth Évát a Csak show és más semmiben láthatjuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek


Horváth Éva a TV2 új, nagyszabású műsorában tér vissza a képernyőre. A 39 éves sztár az ősszel induló Csak show és más semmi című produkciónak lesz a show-királynője, ma leplezte le a csatorna.  

A TV2 csoport a májusban rendezett Media Hungary konferencián ismertette őszi műsorstruktúrájának újdonságait, melynek része egy új show-műsor indulása.

A Csak show és más semmi magyar címet kapó produkció az I Can Do That című izraeli formátumon alapszik, melyben az ismert embereknek olyan színpadi produkciót kell betanulniuk, amit korábban sohasem próbáltak. Ez lehet akár egy akrobata-előadás, tánckoreográfia, bűvész-show vagy éppen sportteljesítmény, a lényeg, hogy saját határaikat túllépve egy számukra teljesen idegen terepen kell teljesíteniük.

A műsor, mely magyar indulása előtt 14 országban futott, egyfajta ötvözete a tehetségkutató és ismert embereket versenyeztető show-műsoroknak, mint például A Nagy Duett vagy a Sztárban Sztár, csak ebben a sztárok partnerei civil emberek. A műsor győztese a Showkirály(nő) címet nyeri el. 

Elsőként Tatár Csilláról derült ki, hogy szerepelni fog a műsorban, aki 12 év után, 2014-ben mondott fel a csatornánál, és igazolt a köztévéhez. Azt nyilatkozta, annyira megtetszett neki a show koncepciója, hogy az MTVA engedélyével rábólintott a felkérésre. Másodikként a Feleségek luxuskivitelben sztárjának, Köllő Babettnek a nevét fedte fel a TV2, akit Vastag Csaba, most pedig Horváth Éva követett. 

Ezt is szeretjük