Sms-ek buktatták le a magyar műsorvezető párját - Így derült ki hűtlensége
Horváth Éva őszintén vallott egykori párja hűtlenségéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva ma boldog párkapcsolatban él, kisfia, Kristóf 2017 májusában született. Nem volt azonban mindig ilyen kiegyensúlyozott az élete - árulta el a Micsoda Nők! című műsorban Várkonyi Andreának.

A modell, műsorvezető a FEM3-on futó műsorban elmesélte, bizony megesett, hogy hűtlenségen kapta korábbi párját.

Mint a műsorban elmondta, jelenleg nincs kódja a telefonján, és mostani, civil párjával - akivel már évek óta együtt vannak, de kilétéről mindig igen szűkszavúan nyilatkozik - nem is néznek bele egymás telefonjába, ennek azonban előzménye van.

horvath-eva-fem3cafe
Fotó: FEM3/Micsoda Nők!

- Korábban, egy másik kapcsolatomban előfordult, hogy az akkori kedvesem mindenhová vitte magával a telefonját. Kezdett nagyon gyanús lenni, én pedig nyomozásba fogtam. Bárcsak ne tettem volna! Mert, aki keres, az talál is - osztotta meg a nézőkkel.

Amikor végre sikerült belenéznie párja telefonjába, sajnos olyan félreérthetetlen sms-eket talált, melyeket igen nehezen lehetett volna kimagyarázni, egyértelműen tanúskodtak a férfi hűtlenségéről.

- Én akkor megfogadtam, hogy soha többé nem fogok kutakodni. Bár abban a szituációban jó volt, hogy megtudtam az igazat, találhat az ember olyan üzenetváltásokat is, melyek nem feltétlenül jelentik, hogy komoly dologról van szó.

Horváth Éva szépségkirálynőből lett műsorvezető 

Képes összeállításunkban mutatunk öt műsorvezetőt, akik modellként kezdték, ma pedig már tévésként ismertek - nézd meg, mennyit változtak azóta!

Ezt is szeretjük