Felismered Horváth Évát smink nélkül? Elképesztő a különbség, ha nincs kifestve

Fotókon a legszebb magyar modellek smink nélkül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A magazinokat, reklámokat és óriásplakátot látva hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a hírességeket hibátlan külsővel áldotta meg a sors. Különleges szépségük is irigylésre méltónak tűnhet, amit csak tovább fokoznak a különféle szépségápolási termékekkel, melyek segítségével igazán gyönyörűvé varázsolják magukat.

Ez, persze, csak a látszat, nem a valóság, amiről bárki meggyőződhet, ha megnézi kedvenc sztárjait több réteg festék nélkül. A hazai műsorvezetők mellett időnként a legismertebb magyar modellek is megmutatják valódi arcukat smink nélkül - a közelmúltban például Horváth Éva posztolt Instagram-oldalára egy ilyen fotót.

Képes összeállításunkban rajta kívül is megnézheted, hogy néznek ki a leghíresebb magyar modellek festetlenül - szerinted sminkben vagy nélküle szebbek?

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük