Visszatér a TV2-höz a csatorna egykori sztárja - Ezek állnak a döntése hátterében
Tatár Csilla a Csak show és más semmi című műsorban tér vissza, melyet a TV2 sugároz majd.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla 12 évig volt a TV2 munkatársa, ám 2014-ben felmondott a csatornánál, mert már nem kapott új kihívásokat, majd átigazolt az MTVA-hoz. A népszerű kereskedelmi adónál olyan műsorokat vezetett, mint a Mokka, de A Szépségkirálynő háziasszonyaként is megcsillogtathatta tudását, ezeken kívül számtalan TV2-s produkcióban közreműködött, dolgozott az Aktívban és a Magellánban is. A 35 éves műsorvezető úgy döntött, hogy négy év kihagyás után visszatér a kereskedelmi adóhoz, persze csak egy műsor erejéig, melyben versenyző lesz.

Ezért mondott igent a TV2-nek

A tervek szerint a Csak show és más semmi címre hallgató, új vetélkedő ősszel indul a TV2-n, a műsorban különféle produkciókat, például bűvésztrükköket, akrobata-előadásokat vagy éppen tánckoreográfiákat kell bemutatniuk a hazai hírességeknek. A csatorna a napokban kezdte el közölni, kik is kapnak szerepet a vadonatúj produkcióban, és Tatár Csilláé volt az első név, amit bejelentettek. Sokakat ez azért is lepett meg, mert Tatár Csillának az utolsó időszaka a csatornánál nem telt konfliktusmentesen, Kárász Róbert is többször piszkálta őt a Mokka élő adásaiban. A csatorna egykori sztárja a Blikknek elárulta, hogy annyira megtetszett neki a műsor koncepciója, hogy nem tudott nemet mondani rá.

- Ennyi év alatt minden harag és rossz érzés elmúlt bennem, ráadásul, akikkel nem szépen váltunk el, már nem dolgoznak a csatornánál - nyilatkozta a lapnak.

Mint fogalmazott, nem hirtelen felindulásból döntött, ráadásul az MTVA-val is meg kellett beszélnie mindent, mielőtt igent mondott volna.

- Mivel én jelenleg is az MTVA-nál dolgozom, így az ő engedélyük is kellett, hogy egy másik csatornánál forgassak, ám szerencsére elengedtek. Eddig nem vállaltam ilyen jellegű műsorokat, ám, amikor megtudtam, hogy itt a teljesítmény és a sport kiemelt fontosságú, akkor már tudtam, hogy ez jó kihívás lesz a számomra. Ráadásul a casting és az állapotfelmérés is nagyon jó élmény volt, örülök, hogy végül igent mondtam - tette hozzá.

Ezt is szeretjük