Horváth Éva megmutatta, hol él Magyarországon: más, mint Balin
Horváth Éva a trópusi környezetből csöppent a magyar, vidéki létbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva megmutatta magyarországi otthonát. Az egykori szépségkirálynő és családja év elején határozták el, hogy kétlaki életet alakítanak ki maguknak. Bali lett a második bázisuk, egészen más környezetben élnek ott, mint itthon.

A 43 éves híresség imádja a természetet. Élvezi a trópusi atmoszférát Indonéziában, de gyönyörű, Pócsmegyeren található kertjét semmiért sem cserélné el. 

Horváth Éva otthona Magyarországon

Távollétében az édesapja vigyáz a telekre, amelyen minden megterem, mi szem-szájnak ingere. Óriási cukkinik kukucskálnak ki a veteményesből, de a krumpli- és epertermés is gazdag volt náluk. 

horváth-éva-1
Fotó: TV2/Mokka

Bár Balira is vitt ki a hazai magokból, ott nem sikerült megtermesztenie ezeket a növényeket.

- Balin nagyon jól érezzük magunkat, ott, ugye, nincs ilyen kiskertem. Amiket kivittem magokat, cukkinit, tököt, ott nem nőttek meg. Nem nőtt ki egyáltalán. Kint frangipáni virágokat oltok, tejesen más növényekkel gazdálkodom, inkább virágok és fák vannak ott a középpontban - mesélte a Mokkában.

Polgár Tündéék floridai nyaralója

Polgár Tünde és Polgár Árpád a YouTube-on árulták el januárban, hogy nagy felújítást terveznek floridai nyaralójukban. Pazar lett a végeredmény.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük