Edvin Marton ebben a luxusvillában él Balin családjával: a hollywoodi sztárok is megirigyelhetik

Edvin Marton megmutatta, hol lakik feleségével és két fiával Indonéziában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Edvin Marton és családja 2021 júliusában egy teljesen új fejezetet nyitottak az életükben: gondoltak egy merészet, és az Indonéziában található Balira költöztek.

A hegedűművész feleségével, Marton Adrienn-nel és két fiával, Maximmal és Noellel helyezte át lakhelyét a festői szépségű szigetre, ahol egy impozáns luxusvillában élnek addig, amíg be nem fejeződik saját házuk építése.

Edvin Marton luxusvillája Balin

Ideiglenes otthonuk elrendezése eltér attól, amit Magyarországon megszokhattak. A nappali a terasz felé teljesen nyitott, valamint ablakok sincsenek. Ám ez egy cseppet sem zavaró, hiszen ott az éjszakai hőmérséklet általában minimum 24 fok, ami napközben 28-30 fokra melegszik fel.

edvin-marton-villa-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Az épülethez óriási úszómedence is tartozik, a berendezés pedig teljesen visszaadja a paradicsomi hangulatot. Korallból készült dohányzóasztal és nyersfa bútorok díszítik a belső tereket. A ház nyitottságából adódóan a gyermekeiket egyedül a szúnyogok zavarják, a rovarok így könnyedén repülnek fel a konyhából a hálószobák felé, ezért a fiúknak ügyelniük kell arra, hogy azok ajtaját mindig zárva tartsák.

edvin-marton-villa-3
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Építkezünk, és hamarosan el fog készülni a saját házunk is. Kicsit gyorsabban lehet itt haladni, mint otthon, hiszen mindig jó idő van, könnyebben tud száradni az anyag. Előreláthatóan körülbelül január-február környékén már be is tudunk költözni a saját házunkba - mesélte a Edvin Marton a Fókusznak 2021 augusztusában.

edvin-marton-villa-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A kiutazásuk egyébként nem volt teljesen zökkenőmentes. A koronavírus-járvány kitörése után bevezetett szigorítások miatt Marton Adrienn csak később tudott csatlakozni férjéhez és fiaihoz.

- Két ütemben érkeztünk, először én Maxival és Nonóval jöttem. Pont az utazás előtt pár nappal kijött egy rendelet, hogy teljesen oltottnak kell lenni ahhoz, hogy Indonéziába léphessünk. Adri még nem volt teljesen oltott, úgyhogy nem tudott velünk elindulni, de mivel a fiúknak lejárt volna a vízumuk, sajnos el kellett indulnunk.

edvin-marton-család
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A família első hónapja új lakhelyük megismerkedésével telt. Felfedezték a környéküket, valamint a bal oldali közlekedéssel is meg kellett barátkozniuk. Van még valami, amit megtanultak: a robogózást. A sziget kis utcáin ugyanis kizárólag kétkerekű járművel lehet utazni.

Sütő Enikő csodaszép otthona

Sütő Enikő otthona egyedi és gyönyörű. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép helyen él a Fabulon márka egykori arca.

Ezt is szeretjük