Horváth Éva meseszép házban él Balin: óriási medence áll az udvaron
Horváth Éva és családja január második felében költözött Indonéziába, ahol egy gyönyörű családi házat béreltek ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva számára új kalandokkal és kihívásokkal indult a 2022-es esztendő: január második felében családjával együtt Balira költözött, minimum fél évre telepedtek le Indonéziában.

Az egykori szépségkirálynő férjével és két gyermekével nyitott új fejezetet az életében. Nagyobbik fia, a négy és fél éves Kristóf az elmúlt hónapokban már az óvodában is azt hajtogatta, hogy nem szeretne Magyarországon a téli hidegben maradni, alig várja, hogy trópusi környezetbe költözzön.

Horváth Éva háza Balin

Nem véletlen, hogy a világ másik felére vágyott, korán kezdte az utazást. Féléves volt, amikor először járt az indonéz szigeten. Most öccse, az ugyanennyi idős Alex is hamar megismerkedett a vidékkel. A család hétnapos karantén után foglalhatta el átmeneti, bérelt házukat. A meseszép ingatlanhoz hatalmas medence és pazar panoráma párosul.

horváth-éva-1
Fotó: YouTube/Horváth Éva

Kristóf rögtön az első este felfedezte a hely flóráját és faunáját, és persze barátságot kötött a kertben élő gekkókkal. Erről és az új életük minden pillanatáról Horváth Éva a YouTube-csatornáján számol be. Az Évi Édenkertje címre keresztelt vlogsorozatban részletesen megmutatja, hogy telnek a hétköznapjaik.

A cikk az ajánló után folytatódik

A szigeten szinte minden otthonhoz tartozik úszómedence, így Kristófot négyéves korában beíratták úszásra. Minden áldott nap vitték az uszodába, hogy biztonsággal mozogjon a vízben. A medencézésen kívül sok más lehetőségük van a kikapcsolódásra, a gyerekbarát programok mellett számos más dolog szolgálja a kényelmüket.

- Itt minden bérelt házhoz jár házvezetőnő, sőt szakácsot is lehet kérni, aki reggel-délben-este elkészíti nekünk az ételt, de én is szeretek főzni. Otthon a háztartás oroszlánrésze rám hárult, itt sokkal egyszerűbb lesz minden - számolt be a Best magazinban.

A szomszédságukban megvan minden, amire egy gyerkőc vágyhat: hatalmas kalandparkok és állatparkok találhatóak a közelben. Ráadásul Borneó sincs messze, ahol orangutánokkal és sárkánygyíkokkal találkozhatnak.

Ilyen Edvin Martonék otthona Balin

Edvin Martonék luxusvillájának elrendezése eltér attól, amit Magyarországon megszokhattak. A nappali a terasz felé teljesen nyitott, valamint ablakok sincsenek. Ám ez egy cseppet sem zavaró, hiszen ott az éjszakai hőmérséklet általában minimum 24 fok, ami napközben 28-30 fokra melegszik fel.

Ezt is szeretjük