Horváth Éva meseszép házban él Balin: óriási medence áll az udvaron

Horváth Éva és családja január második felében költözött Indonéziába, ahol egy gyönyörű családi házat béreltek ki.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horváth Éva számára új kalandokkal és kihívásokkal indult a 2022-es esztendő: január második felében családjával együtt Balira költözött, minimum fél évre telepedtek le Indonéziában.

Az egykori szépségkirálynő férjével és két gyermekével nyitott új fejezetet az életében. Nagyobbik fia, a négy és fél éves Kristóf az elmúlt hónapokban már az óvodában is azt hajtogatta, hogy nem szeretne Magyarországon a téli hidegben maradni, alig várja, hogy trópusi környezetbe költözzön.

Horváth Éva háza Balin

Nem véletlen, hogy a világ másik felére vágyott, korán kezdte az utazást. Féléves volt, amikor először járt az indonéz szigeten. Most öccse, az ugyanennyi idős Alex is hamar megismerkedett a vidékkel. A család hétnapos karantén után foglalhatta el átmeneti, bérelt házukat. A meseszép ingatlanhoz hatalmas medence és pazar panoráma párosul.

horváth-éva-1
Fotó: YouTube/Horváth Éva

Kristóf rögtön az első este felfedezte a hely flóráját és faunáját, és persze barátságot kötött a kertben élő gekkókkal. Erről és az új életük minden pillanatáról Horváth Éva a YouTube-csatornáján számol be. Az Évi Édenkertje címre keresztelt vlogsorozatban részletesen megmutatja, hogy telnek a hétköznapjaik.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A szigeten szinte minden otthonhoz tartozik úszómedence, így Kristófot négyéves korában beíratták úszásra. Minden áldott nap vitték az uszodába, hogy biztonsággal mozogjon a vízben. A medencézésen kívül sok más lehetőségük van a kikapcsolódásra, a gyerekbarát programok mellett számos más dolog szolgálja a kényelmüket.

- Itt minden bérelt házhoz jár házvezetőnő, sőt szakácsot is lehet kérni, aki reggel-délben-este elkészíti nekünk az ételt, de én is szeretek főzni. Otthon a háztartás oroszlánrésze rám hárult, itt sokkal egyszerűbb lesz minden - számolt be a Best magazinban.

A szomszédságukban megvan minden, amire egy gyerkőc vágyhat: hatalmas kalandparkok és állatparkok találhatóak a közelben. Ráadásul Borneó sincs messze, ahol orangutánokkal és sárkánygyíkokkal találkozhatnak.

Ilyen Edvin Martonék otthona Balin

Edvin Martonék luxusvillájának elrendezése eltér attól, amit Magyarországon megszokhattak. A nappali a terasz felé teljesen nyitott, valamint ablakok sincsenek. Ám ez egy cseppet sem zavaró, hiszen ott az éjszakai hőmérséklet általában minimum 24 fok, ami napközben 28-30 fokra melegszik fel.

Ezt is szeretjük