Horváth Éva először mutatta meg 4 hónapos fiát: Alex és Kristóf tündéri címlapon szerepelnek anyjukkal
Horváth Éva 2017 tavaszán lett először anyuka, második fia pedig 2021 nyarán jött a világra.

horváth-éva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Évát 1998-ban ismerte meg az ország, amikor a Miss World Hungary legszebbjévé koronázták. Ugyanebben az évben ő képviselte hazánkat a Miss World nemzetközi szépségversenyen. 

Bár azóta 23 év telt el, a gyönyörű modell nem tűnt el a képernyőről. Műsorvezetőként sok produkcióban szerepelt, valamint állandó vendége a különböző talk show-knak, és olyan realitykben is láthattuk, mint a Celeb vagyok, ments ki innen! vagy a Farm VIP.

Horváth Éva két fiával a címlapon

A 2017-es év fontos mérföldkő az életében, ekkor vált először anyukává. Nagyobbik fiát, Kristófot éppen anyák napján hozta a világra. A 2021 is változást hozott, augusztus végén újabb taggal bővült a családjuk, ekkor született meg második csemetéje, Alex. A kicsit a Story magazin tündéri címlapfotóján mutatta meg először a nagyérdeműnek. Képeslapnak is beillik az a felvétel, ami anyáról és fiairól készült.

Alex még csak négy hónapos, de már most látszik, hogy teljesen más, mint a bátyja. Anyukája elárulta, hogy jókedvű csöppség, aki keveset sír, és mindenkire szélesen mosolyog.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nagyon picike, tehát még csak ezután fog kibontakozni a személyisége. Azt viszont már most látom, hogy jóval nyugodtabb, mint amilyen a bátyja volt, sok tekintetben egyszerűbb dolgom van vele - mesélte a lapnak.

Kristóf Bika csillagjegyben született, határozott egyéniség, aki első ránézésre szőke hajával ugyan angyalkának tűnhet, valójában igazi kis csibész.

- Bár mindkét gyerekünk fiú, mégsem vehetjük őket egy kalap alá, mert a kettő teljesen más karakter. Megmondom őszintén, örülök ennek. Egy kicsit tartottam attól, hogy testvérként ugyanolyanok lesznek, és mindenben hasonlítanak egymásra.

A 43 éves szépség arról is mesélt, hogy párjával második gyermekük születése után érezték, kiteljesedett a családjuk. Nem vágynak elcsent randevúkra, elsősorban szülőként üzemelnek, ez a legnagyobb öröm a számukra.

Dobó Kata ritkán látott lánya

Dobó Kata 2012 februárjában adott életet kislányának, Szofinak, aki két és fél hónap múlva a kerek tizedik születésnapját ünnepelheti. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasz lány lett! 

Ezt is szeretjük