Horváth Éva kisebbik fia már 6 hónapos: Alex ilyen tüneményes baba
Ilyen sokat nőtt Horváth Éva modell és műsorvezető kisfia, a 2021 augusztusában született Alex.

horvath-eva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva 2021. augusztus 28-án adott életet második kisfiának, aki az Alex nevet kapta. Szülei 2022 január végén úgy döntöttek, minimum fél évre a festői szépségű és egzotikus Balira költöznek. 

Alex nagy testvére, Kristóf már négy és fél éves, ő nagyon várta az utazást, és élvezi, hogy februárban elkezdhetett a helyi óvodába járni, ahol mindenki angolul beszél. 

Horváth Éva kisfia, Alex 6 hónapos lett

Külföldi életükről a sztáranyuka vlogot vezet, ebben rendszeresen szerepelnek a gyerekei is. Ennek köszönhetően a rajongók napról napra láthatják, milyen szépen fejlődik a kis Alex, aki február végén lett hat hónapos. 

Balin egy gyönyörű, bérelt házban laknak, amelynek csodás kertje, valamint hatalmas úszómedencéje van. Mivel a nagyobbik fiú, Kristóf öccse születése előtt közös hálószobában aludt a szüleivel, most egy izgalmas, sokak számára talán különös “rendszert” vezettek be. Horváth Éva férje és a nagyobbik gyerek saját szobában alszanak, a sztár és a baba pedig tőlük valamivel messzebb, egy másik helyiségben. 

Alex annyira nyugis baba, hogy még étterembe is járnak vele.
Alex annyira nyugis baba, hogy még étterembe is járnak vele.
Fotó: YouTube/Horváth Éva vlogja

Erre azért volt szükség, mert a kis Alex egyelőre még nagyon sokat ébred éjjelente, a sírás és az etetés miatti nyüzsgés pedig zavarná Kristófot az alvásban. Így azonban szent a béke, és minden családtag ki tudja pihenni magát. Többé-kevésbé még a sztáranyuka is. 

- Kristóf mindig velünk aludt. Amikor megszületett Alex, úgy döntöttünk, nem akarjuk kizökkenteni őt a kis otthoni idilljéből. Ő maradt apával a saját szobájában, én pedig elköltöztem Alexszel egy másikba. Az is fontos volt, hogy ne ébresszük fel őt, ha Alex sír. Egy kisbaba, ugye, teljesen más ritmusban van, mint Kristóf, így viszont béke van - mesélte az egykori szépségkirálynő az egyik videójában

Alex a család büszkesége, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy édesanyja egy elképesztően aranyos baba-mama fotóval köszöntötte őt aznap, amikor betöltötte a hat hónapos kort. 

"Az idő nem a barátunk az tuti. Mintha tegnap lett volna, pedig gyönyörű kis Alex babánk pontosan 1/2 éve született. Ő egy igazi nyugodt kis “Buddha baba” (ezt nem én mondom), ő csak kíváncsiskodik, figyel és mosolyog mindenkire, küldi a pozitív energiákat. El sem hiszem ha másik örökmozgó szerelmem mellett ezt is megélhetem" - írta a cuki babás fotó mellé Horváth Éva. 

A kép alapján úgy tűnik, ahogy nő, Alex egyre inkább hasonlít bátyjára, Kristófra, csak neki még nem nőttek meg az angyali, szőke fürtjei. 

Majka és Dundika nagyobbik fia

Marián, akit szülei csak Marcinak becéznek, egyre jobban hasonlít az apukájára. Horváth Éva azzal viccelődött, szeretné jelezni Dundikának, hogy két Majkája is van. A tízéves fiú lassan 162 centi magas édesanyja fejére nő.

Cover-fotó: Instagram/Horváth Éva

Ezt is szeretjük