Majka nagyobbik fiát alig ismerni fel: Marián egyre jobban hasonlít az apjára
Majka és Dundika fiaikkal előbb a Maldív-szigetekre, majd Dubajba utaztak. A családi fotókon tisztán látszik, milyen nagyok már a gyerekek.

majka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka és Dundika számára meghatározó volt a 2021-es év: 11 együtt töltött esztendő és két közös gyermek után oltár elé álltak, hogy összeházasodjanak. A lagzijukat eredetileg 2020 júliusára tervezték, azonban a világjárvány felülírta a számításaikat.

Egy évvel később augusztusban bepótoltak mindent: világraszóló háromnapos esküvőt tartottak. A 2022-es évük sem indult kevésbé mesésen. A zord téli napok elől a paradicsomba szöktek, először a Maldív-szigetekre utaztak, majd Dubajban folytatták a családi nyaralást.

Majka és Dundika nagyobbik fia

A vakációjuk pillanatait az Instagramon mutatták meg. A képeiken jól látszik, igazi életre szóló élményekben volt részük két fiukkal. Dubajban felültek a világ legmagasabb óriáskerekére, a 250 méter magas Ain Dubai üvegkabinjai a nyüzsgő város fölé emelkednek. A felvételeken nem csak azt láthatták a sztáranyuka követői, milyen lélegzetelállító látványban volt részük, a négytagú család közös képén jól látszik, hogy milyen nagyok már a gyerekek. Különösen a tízéves Marián nyúlt meg az utóbbi időben, lassan olyan magas lesz, mint az édesanyja.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az egykori playmate korábban a homokos tengerparton is szelfizett fiaival. A közelebbi felvételeken a kommentelőknek szemet szúrt, hogy Marián, akit szülei csak Marcinak becéznek, egyre jobban hasonlít az apukájára. 

Még néhány hírességnek is feltűnt, milyen sok vonást örökölt a rappertől. Horváth Éva azzal viccelődött a kommentszekcióban, szeretné jelezni Dundikának, hogy két Majkája is van. Olivér mellett sem mentek el szó nélkül a kommentelők. Az ötéves lurkó arcgödröcskéit imádták, volt, aki azt írta, ha nagyobb lesz, a lányok sem fognak ellenállni neki.

Cover-fotó: TV2 

Ezt is szeretjük