Majka nagyobbik fiát alig ismerni fel: Marián egyre jobban hasonlít az apjára

Majka és Dundika fiaikkal előbb a Maldív-szigetekre, majd Dubajba utaztak. A családi fotókon tisztán látszik, milyen nagyok már a gyerekek.

majka-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Majka és Dundika számára meghatározó volt a 2021-es év: 11 együtt töltött esztendő és két közös gyermek után oltár elé álltak, hogy összeházasodjanak. A lagzijukat eredetileg 2020 júliusára tervezték, azonban a világjárvány felülírta a számításaikat.

Egy évvel később augusztusban bepótoltak mindent: világraszóló háromnapos esküvőt tartottak. A 2022-es évük sem indult kevésbé mesésen. A zord téli napok elől a paradicsomba szöktek, először a Maldív-szigetekre utaztak, majd Dubajban folytatták a családi nyaralást.

Majka és Dundika nagyobbik fia

A vakációjuk pillanatait az Instagramon mutatták meg. A képeiken jól látszik, igazi életre szóló élményekben volt részük két fiukkal. Dubajban felültek a világ legmagasabb óriáskerekére, a 250 méter magas Ain Dubai üvegkabinjai a nyüzsgő város fölé emelkednek. A felvételeken nem csak azt láthatták a sztáranyuka követői, milyen lélegzetelállító látványban volt részük, a négytagú család közös képén jól látszik, hogy milyen nagyok már a gyerekek. Különösen a tízéves Marián nyúlt meg az utóbbi időben, lassan olyan magas lesz, mint az édesanyja.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az egykori playmate korábban a homokos tengerparton is szelfizett fiaival. A közelebbi felvételeken a kommentelőknek szemet szúrt, hogy Marián, akit szülei csak Marcinak becéznek, egyre jobban hasonlít az apukájára. 

Még néhány hírességnek is feltűnt, milyen sok vonást örökölt a rappertől. Horváth Éva azzal viccelődött a kommentszekcióban, szeretné jelezni Dundikának, hogy két Majkája is van. Olivér mellett sem mentek el szó nélkül a kommentelők. Az ötéves lurkó arcgödröcskéit imádták, volt, aki azt írta, ha nagyobb lesz, a lányok sem fognak ellenállni neki.

Cover-fotó: TV2 

Ezt is szeretjük