A 2014-es X-Faktor sztárja volt: Horányi Juli most bébiszitterként dolgozik
Horányi Juli a járvány kitörése után kezdett gyerekekre vigyázni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Horányi Juli a 2014-es X-Faktor első válogatóján kézjelekkel mutogatva előadta Sia egyik slágerét, teljesen elvarázsolta a mentorokat és a közönséget. Négy igennel jutott tovább a következő fordulóba, majd meg sem állt az élő show-ig, végül az évad második helyezettje lett.

Az eredetileg jelmeztervezőként végzett előadó a tehetségkutató után elkezdte építeni a karrierjét a szórakoztatóiparban: két nagylemezt adott ki, színházi előadást alkotott meg Cserháti Zsuzsa emlékére, és folyamatosan koncertezett a YOULÏ nevű formációval.

Horányi Juliból bébiszitter lett

Ám a világjárvány kitörése, mint minden művésznek, neki is átrendezte az életét. Ugyan a zene így is a mindennapjai részét képezi, folyamatosan különböző projekteken dolgozik, például online koncerteket ad, így is rengeteg ideje szabadult fel. 

horányi-juli-x-faktor
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

A szabadidejében sem szeretett volna tétlen maradni, így elhatározta, hogy bébiszitternek áll, hiszen imádja a gyerekeket, és remekül ért a nyelvükön.

- Onnan jött ez az egész, hogy régebben az unokanővérem gyerekeire vigyáztam egy csomót, mert be kellett segíteni. Akkor nagyon belejöttem ebbe a dologba, így most, hogy van ez a járvány, és több a szabadidőm, megkérdezgettem a barátaimat, hogy nincs-e szükségük bébiszitterre - mesélte a Reggeliben.

horányi-juli-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Jó páran éltek a lehetőséggel. Még azoknak is jól jött a segítség, akik otthonról dolgoznak, hiszen a home office mellett hatalmas kihívás egész nap lekötni az izgő-mozgó gyerkőcöket. 

- Most már becsatlakoztam egy vállalkozásba, ahonnan kiközvetítenek. Például szerdán egy olyan családhoz megyek, ahol két nagyon cuki gyerkőc van. Náluk megkértek, hogy egy kicsi zenetanítást is vigyek bele a dologba, mert a kisfiú nagyon muzikális. Megy majd zenesuliba, úgyhogy azt fogom előkészíteni, és kicsit zongorázni tanítom. Én egy ilyen pluszszolgáltatást is tudok nyújtani.

Az X-Faktor énekesnői akkor és most

Az X-Faktor 2010 óta megy Magyarországon, az RTL Klub népszerű tehetségkutatójának köszönhetően számtalan énekes futott be. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a műsor női sztárjai szereplésük óta. 

Ezt is szeretjük