A magyar műsorvezetőt súlya miatt alázta meg Gór Nagy Mária mások előtt
Holdampf Lindát, a Life TV Bréking című műsorának egyik női műsorvezetőjét színitanodásként lekövérezte Gór Nagy Mária.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaki olyan szakmát választ, amivel rivaldafénybe kerül, számolnia kell azzal, hogy az emberek kritikus szemmel nézik a külsejét. Ha van rajta pár pluszkiló, kövérnek nevezik, ha nagyon vékony, azt hallgathatja, hogy fel kéne szednie pár kilót. 

A Life TV Bréking című műsorának egyik női műsorvezetője, Holdampf Linda a színitanodában osztálytársai elé állítva hallgathatta, hogy fogynia kellene, mert kövér. 

Holdamp Lindát súlya miatt alázták meg

- Ha valaki vékony vagy nagyon kövér, vagy nagyon ki van gyúrva, azt megszólják az emberek. Sajnos ez így van. Nekem az egyik legdurvább élményem a súlyommal kapcsolatban a Gór Nagy Mária Színitanodában volt, amikor oda jártam. Az első évben mindjárt az első két hétben Gór Nagy Máriával voltak óráink, szinte csak ő foglalkozott velünk, hogy jobban megismerjen bennünket. 

holdampf-linda-hajdu-steve
Fotó: Life TV/Bréking

- Volt egy pont, amikor kiállított negyven ember elé, akik abban az évben felvételt nyertek, és elkezdett a testemről beszélni. Hogy le kéne fogynom, mert ha színésznő szeretnék lenni, akkor sokkal jobban kéne kinéznem, így kövér vagyok. Utána nagyon sokat fogytam, de ez egy trauma volt. Nem hiszek abban, hogy emberekkel így kell bánni - idézte fel az estet Holdampf Linda a műsorban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Műsorvezetőtársa, Hajdú Steve hozzátette, hogy ez a színészek világa húsvásár. Gyakran hallják, ahogy azt a mondást is, hogy "mínusz egy kiló, plusz egy szerep!" Ha valaki televíziózik is, pláne nagyon oda kell figyelnie a súlyára, mert a képernyő kövérít. 

- A Színművészetin a felvételinken egy páros jelenetet kellett előadnunk. Húsz fiú, húsz lány: vizes testtel a fiúk fürdőnadrágban, a lányok fürdőruhában voltak. Hozzászoktattak ahhoz, hogy a tested egy építőkocka, amivel játszanod, bánnod kell.

hajdu-steve
Fotó: Life TV/Bréking

- Ha egy lány szeretett volna öt főszerepet játszani, akkor le kellett fogynia öt kilót. A Színművészetin nem nagyon ettek a lányok. Televízión keresztül nyolc kiló különbség látszik, ezért mondja azt a néző, hogy "jaj, művész úr, élőben sokkal soványabb!" - mesélte a 49 éves sztár.

Fásy Zsüliett 43 kilót fogyott

Fásy Ádám lányát még Zsülikeként ismertük meg: az egykor duci kislány mára felnőtt, komoly és csinos nővé érett. Az elmúlt két és fél évben sok lemondással 43 kilót fogyott, és még szeretne pár kilótól megszabadulni. Nem csak a ruhatárát cserélte le, új cipőket is kellett vennie, mert leestek a vékonyabb bokájáról.

Ezt is szeretjük