Fásy Zsüliett testhezálló ruhába bújt - 43 kilós fogyása után bombázó lett

Fásy Zsüliett ma már nem is tudja, hogyan tudott a tetemes túlsúllyal élni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fásy Ádám lányát még Zsülikeként ismertük meg: az egykor duci kislány mára felnőtt, komoly és csinos nővé érett. Fásy Zsüliettnek nemcsak a külseje változott sokat az elmúlt időszakban, hanem a munkája is, hiszen a 22 éves lány ma már nem énekléssel foglalkozik, hanem videóvágó, édesapja koncertfelvételeit is ő készíti.

Korábban elvégzett egy szakácstanfolyamot és egy vendéglátásszervező képzést, továbbá egy televíziós műsorkészítő szakot. Jelenleg kommunikáció és médiatudomány szakos egyetemi hallgató.

Fásy Zsüliett hány kilót fogyott?

Az elmúlt két és fél évben sok lemondással 43 kilót fogyott, és még szeretne pár kilótól megszabadulni.  

- Amikor elkezdtem a sulit, akkor híztam meg. Mindig próbáltam odafigyelni, ez a jövőben sem fog változni - a Tények Pluszban azt is elárulta, hogy tinikorában egyszer már sikerült lefogynia, de miután visszatért a megszokott étrendjéhez, visszaszedte a leadott kilókat. 

A cukros üdítők helyett vizet iszik, elhagyta az egészségtelen ételeket, kenyeret, péksüteményeket és csokoládét sem eszik. A változtatásoknak köszönhetően havonta átlagosan két kilót adott le.  

Fásy Ádám és Zsülike - a duci kislány már a múlté.
Fásy Ádám és Zsülike - a duci kislány már a múlté.
Fotó: Facebook/Fásy Ádám

Azt mondta, a régi fotóit nézegetve megdöbben, akkoriban hogy nézett ki. A szülei hiába noszogatták, hogy változtasson az életmódján, saját magában kellett megszületnie az elhatározásnak.  

- Nem is tudom, hogy tudtam akkora terhet cipelni. Akkor nem éreztem ezt annyira rossznak, mint amilyen rossz volt. Most már érzem a nagy különbséget. 

Nem csak a ruhatárát cserélte le, új cipőket is kellett vennie, mert leestek a vékonyabb bokájáról. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen látványosan lefogyott Fásy Zsüliett, aki két és fél év alatt 43 kilót adott le. 

Ezt is szeretjük