Hódi Pameláék ezért fújták le az esküvőjüket: a Nyerő Párosban árulták el

Hódi Pamela és férje kapcsolata nem mindig volt felhőtlen, a sztárpár még az esküvőjüket is lemondta.

hodi-pamelaek-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela az Édes Élet című műsorban vált ismertté Berki Krisztián párjaként, most a Nyerő Párosban bizonyítja, mennyire alkotnak összeillő, nyerő párost férjével, Tóth Bencével.

A kétgyermekes sztár férje kapcsolatuk elején nem bírta az ismertséggel járó nyomást: azzal, hogy Hódi Pamela párja lett, ő is reflektorfénybe került. 

Hódi Pamela esküvője

Hódi Pamela évek óta egyre kevesebbet oszt meg magánéletéről a nagy nyilvánossággal, gyermekeit sem mutogatja a közösségi oldalain. Tóth Bencével öt éve vannak együtt, az esküvőjüket 2020-ban tartották, ám előtte egy időpontot már lefújtak, kis időre szakítottak is.

Hódi Pamela első gyermeke, Nati Berki Krisztiántól született 2013 októberében, Tóth Bencével közös kislányát 2021 tavaszán hozta világra. Az egykori focista az RTL Klub sztárpáros vetélkedőjében elárulta, sokáig bizonytalan volt a kapcsolatukban, még az esküvőjüket is lemondták emiatt. 

 - Igazából ez abból adódott, hogy én akkor úgy gondoltam, hogy túl nagy a csomag, amit a hátamra kell venni, és nem voltam rá teljesen készen, hogy ezt a csomagot akár egy életen keresztül is magammal cipeljem - vallotta be a Nyerő Páros című műsorban.

De történt egy csodaszerű dolog az életünkben, hogy én a hit felé fordultam.

- Engem ez változtatott meg akkor, hogy bizonyos dolgokat elengedjek az életemből, amit el kellett engednem ahhoz, hogy komolyan bele tudjak állni ebbe az egészbe. Onnantól kezdve teljesen felfelé ívelő pályán vagyunk.

Hódi Pamela a mellplasztika után

Még áprilisban műttette meg a keblét, de a beavatkozásról akkor szándékosan nem nyilatkozott. Az első mellplasztikája nem ment ilyen simán: még a húszas évei első felében vállalkozott a szépészeti beavatkozásra, ami után két hónapig gyötrődött. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük