14 évesen mutatkozott be a Megasztárban - Hien 26 évesen ilyen gyönyörű nő

Hien a szemünk előtt lett cuki kislányból csodaszép énekesnő.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor 2008-ban a Megasztár harmadik szériájában megjelent egy bájos, különleges szépségű tinilány, a zsűri összes tagja felkapta a fejét. Bár Hien mindössze 14 éves volt, amikor bekerült a szórakoztatóiparba, már akkor egyértelmű volt, hogy van jövője benne.

A tehetségkutatóban elért hatodik helyezés csak a kezdet volt számára, a műsor után szinte egyből leszerződtette a Tom Tom Records lemezkiadó. 2009-ben megjelent első önálló videóklipje, amelyet a Túl Szép című számához forgattak.

Hien gyereksztárból lett gyönyörű nő

Ezután évekig tevékenykedett énekesnőként: két stúdióalbumot dobott a piacra, valamint különböző tévéműsorokban lehetett látni. Cooky és ő megnyerték A Nagy Duett harmadik évadát 2015-ben, majd 2018-ban a Sztárban Sztár című műsorban bebizonyította, hogy az átváltozáshoz is nagyon ért. 

A szemünk előtt nőtt fel. Friss fotói magukért beszélnek, 26 éves korára rég búcsút intett a tinisztár éveknek, gyönyörű nő lett belőle. Nemcsak megjelenése változott meg gyökeresen, az élete is fenekestől felfordult. 

A 2014-es év hozta meg számára a legnagyobb fordulatot, ekkor nyert felvételt a világ legelismertebb könnyűzenei egyetemére, a Berklee College of Musicra, így maga mögött hagyva Magyarországot Amerikába költözött. 

A cikk az ajánló után folytatódik

2019 májusában szerezte meg diplomáját, és azóta is New Yorkban él. Az Instagramján követői kaphatnak egy kis szeletet abból, milyen lehet egy olyan városban élni, amelyet sokan csak a filmekben látnak. 

Hien manapság a város legnépesebb kerületében, Brooklynban él, ahol reklámzeneszerzőként és sounddizájnerként dolgozik, valamint hajléktalan gyerekeket tanít zenélni.

- Az iskolámon keresztül láttam meg, hogy tanárra van szüksége ennek a szervezetnek. Előtte nem volt tapasztalatom tanító néniként, csak privát órákat adtam Skype-on keresztül (…) Nagyon nagy kihívás volt, és még mindig az, de rengeteg örömöt találtam benne, és sokat tanultam magamról és arról, hogy mennyire befolyásolja a gyerekkorunk azt, akik most vagyunk - mesélte a Life TV Ébredj velünk című műsorában.

Gyereksztárok akkor és most

Nem ő az egyetlen gyereksztár, aki valamelyik tehetségkutató műsornak köszönhetően vált népszerűvé. Mutatjuk, mennyit változott karrierje elejéhez képest Patai Anna, László Attila vagy Nagy Bogi.

Ezt is szeretjük