Fociedzőként kezdte, most az egyik legismertebb magyar énekes - Kitalálod, ki ő?
A népszerű énekes a mai napig gyakorolja szakmáját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok olyan sztár van külföldön és hazánkban, akikről gyermekkoruktól kezdve lehetett tudni, sokra viszik majd. A tehetség nagyon korán megmutatkozik, de a szórakoztatóiparba nehéz bekerülni.

Addig is meg kell élni valamiből, amíg a sztárjelölt meghódítja a közönséget. Ezzel az ország egy közkedvelt zenésze sem volt másként. Bár már kisfiú korában tudta, hogy a reflektorfénybe vágyik, a kezdetekben mégis civil szakmát szerzett.

Hevesi Tamás fociedzőként kezdte

Hevesi Tamás gyerekként arról álmodott, hogy egy szép napon színész lesz. Diákkorában hívták fel a figyelmét arra, hogy a színpadon a helye. Akkoriban sokszor tartottak kulturális seregszemléket az iskolákban, melyek főszerepére az osztályfőnöke rendre őt választotta ki. Ám az élet nem ezt az utat szánta neki, ugyanis a Színház- és Filmművészeti Főiskolára nem sikerült felvételt nyernie.

Ekkor B tervként teljesen más irányba tanult tovább. Hogy több lábon álljon, két képesítést is megszerzett: Ausztriában turizmus-marketing szakon végzett, majd fociedző lett.

- A futballedzőség minden lépcsőfokát végigjárva Pro Licenc-es futballedző lettem. Ez a második olyan terület az életemben, ami nagyon fontos, és amit nagyon szeretek - mesélte a Tények Plusz riportjában.

A koncertezés mellett a mai napig gyakorolja hivatását. 2004 és 2008, illetve 2009 és 2011 között ő tréningezte a Ferencváros női csapatát, jelenleg pedig a gödöllői klub vezetőedzőjeként tevékenykedik.

Majka villanyszerelőként kezdte

Majka a stúdiók és a színpad világa előtt teljesen más környezetben kereste a kenyerét: a létra tetején egyensúlyozva, villanyszerelőként végzett. A Győri Ipari Parkban is dolgozott, ám ott hatalmas bakit vétett, egy fénycső miatt milliárdos kárt okozott a megrendelőjének.

Ezt is szeretjük