Hevesi Kriszta extra dögös volt aranyszínű ruhájában: így búcsúzott a Dancing with the Starstól
Hevesi Kriszta és párja, Baranya Dávid búcsúztak a Dancing with the Stars harmadik adásának végén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dancing with the Stars idei évadának harmadik adásában Hevesi Kriszta és párja, Baranya Dávid, valamint Cooky és felesége, Szécsi Debóra kerültek veszélyzónába.

A TV2 táncos show-műsorától ez előbbi párosnak kellett búcsúznia, akik az Alul semmi című vígjáték híres betétdalára táncoltak csacsacsát.

Hevesi Kriszta a Dancing with the Starsban

Baranya Dávid kiesésük után azt mesélte Gelencsér Tímeának, hogy nagyon elégedett a harmadik estével, mert szerinte nagyon jól működött a produkciójuk. 

- Nagyon jó volt Kriszta, kettőnk között a kémia, és bevállaltunk olyan dolgokat, amiket mások még nem. Azt gondolom, a magunk részéről tényleg mindent megtettünk, ez pedig engem nagyon nagy nyugalommal tölt el. Nyilván borzasztó szomorú vagyok, hogy így jártunk, de közben nagyon büszke vagyok Krisztára, hogy ennyi mindent meg tudott tanulni, csinálni. Az összes produkciónkban tudtunk magunkból adni egy szeletet, és egyre nagyobb szeleteket tudtunk magunkból megmutatni - mondta Gelencsér Tímeának a backstage-ben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Olyan végtelenül szomorú vagyok, hogy még sírni sem tudok. Dávid már tudott. Nekem a tánc sok mindent adott, köztük Dávidot, olyan értelemben, hogy nagyon jó volt a kooperáció köztünk. Örülök, hogy megismertem, egy végtelenül érzékeny, klassz ember, fantasztikus táncos. Jó volt megélni, hogy az élő adásban a stressztől nem lefagytam, hanem inspirált - árulta el Hevesi Kriszta, aki nagyon dögös kreációban búcsúzott a műsortól. 

Képes összeállításunkban azt is láthatod, milyen ruhákban ragyogott a színpadon a Dancing with the Stars sztárversenyzőjeként.

Ezt is szeretjük