Az X-Faktor mentora köldökig kivágott ruhában pózol: Herceg Erika ilyen dögös
Herceg Erika a dögös miniruhában felforralta a hangulatot Instagramon.

herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Herceg Erika a 2022-es X-Faktor új női mentoraként mutatkozott be. A 34 éves sztárt nem csak a képernyőn láthatjuk, kimondottan aktív az Instagramon.

800 ezer követőjének gyakran posztol magáról különleges, olykor kimondottan dögös fotókat. A minap azt mutatta meg, mennyire jól passzol hozzá az almazöld szín

Herceg Erika ruhája

Egy aprócska, köldökig kivágott, igazán szexi ruhába bújt. A bő ujjú, ráncolt minihez széles, fekete, láncokkal díszített övet párosított. A haját magas copfban fogta össze. A neccharisnyától végképp kiakadt a szexiségmérő. 

 „Befejeződtek az @xfaktorhun előválogatók. Jövő héten folytatjuk a táborral” - tájékoztatta követőit a posztban Herceg Erika. A kommentelők persze nem mehettek el szó nélkül a látvány mellett, rengeteg hozzászólás érkezett. 

„Imádom kép!” „Meseszép vagy!” „Dögös, mint mindig!” „Sok sikert! Nagyon gyönyörű a ruha, rád öntötték, te is szép vagy!” - olvasható a hozzászólásokban. 

Herceg Erika smink nélkül

Herceg Erikát smink nélkül még nem láthattuk: a 2022-es X-Faktor új női mentorának arcát profi szakemberek festik a műsorban, de az Instagramon sem oszt meg sűrűn olyan képet magáról, amelyen természetes valójában látható.

Cover-Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük