Erős Antónia állatmintás miniben: a szexi hátkivágást a Híradóban nem láthattuk
Erős Antónia dögös ruhájának leglényegesebb része soha nem látszana a hírolvasói pult mögött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antónia kék, állatmintás miniben jelentkezett be a Facebookon. A dögös darabot a Híradó egyik adásában viselte, de a stúdióban éppen a lényeg nem látszódhatott: a ruha szexi hátkivágása.

A műsor stylistjának köszönhetően viszont nem fedi örök homály a merész kialakítást. Készített róla néhány képet, amelyeket a műsorvezető feltöltött a közösségi oldalaira.

Erős Antónia miniruhában

"A kék ruha lényege soha nem látszana az RTL Híradó stúdióban, mert a háta különleges" - írta a bejegyzésben Erős Antónia. Így nézett ki oldalról.

Hátulról, a folyosó tükrénél is készült egy felvétel. Így jól látszik, duplán vágták ki az anyagot, ami végtelenül bevállalóssá teszi az összhatást.

A képsorozat tarolt a kommentelők között: több mint négyezer lájkot kapott, és közel kétszázan szóltak hozzá a bejegyzéshez. A rajongók véleménye egyöntetű volt, kedvencükön fantasztikusan állt a ruha.

"A "szuper csapatodnak", akik körülvesznek, gratulálok. De meg kell, hogy mondjam, hogy könnyű dolguk van veled, mert szuper alanya vagy mindegyiküknek. A ruha csodálatos."

"Ez a szín és fazon nagyon jól áll, és ragyogóan néztél ki benne, Antónia."

"Üljön háttal a kamerának, akkor láthatjuk a ruha hátulját is. Tényleg nagyon csinos, Antónia" - poénkodott valaki, a híradós erre azt írta viccesen, hogy jó ötlet.

Erős Antónia ruhabakija

Erős Antónia ruhabakiját nem láthatták a nézők az esti Híradóban. A profi stylistcsapat mindent megtett annak érdekében, hogy a műsorvezető szettjébe becsúszott gikszert még az adás kezdete előtt orvosolni tudják.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük