Herceg Erika ruháján kiakadtak az X-Faktor nézői: túl sokat mutatott
Herceg Erika sokat mutató ruhába bújt az X-Faktor első élő show-jában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Herceg Erika az hazai X-Fakor-szériák egyik legdögösebb mentora. Évekkel ezelőtt a Playboynak is levetkőzött, alakja ma is irigylésre méltó, amit nem is rejt véka alá. 

A tehetségkutató első élő show-jában egy nagyon merész ruhát viselt, a nézők egy része ki is akadt. 

Herceg Erika szexi ruhája

A 34 éves sztárra egy rózsaszín kreációt adott a stylistja, amit zsinórok tartottak össze. Olyan sokat mutatott, hogy volt olyan néző, aki azt írta, már nem öltöztetik a női mentort, inkább vetkőztetik. Más köntösnek nevezte a ruhát, míg más egyenesen gusztustalannak titulálta, ízléstelen darab, ami nem egy ilyen televíziós műsorba való. 

herceg-erika
Fotó: RTL Magyarország

Nem volt mindenki ilyen szigorú, egyesek szerint a bevállalós szettek hozzátartoznak egy ilyen nagyszabású show-hoz, ráadásul az alakja is megvan hozzá. 

herceg-erika-x-faktor
Fotó: RTL Magyarország

Néhányan azt is találgatták, vajon vett-e alá bugyit, és nem tartott-e tőle, hogy villantani fog. Herceg Erika a TikTokon adott választ. „Elég egy veszélyes ruha, de nagyon jól áll” - jegyezte meg egy kommentelő. 

@erikaherceg.official @rtlxfaktor a legboldogabb mentor💞🥹 Köszönöm, hogy szavazatok a lányaimra, a legjobbak vagytok💝 #xfaktorhu ♬ I Wanna Be Loved By You - Marilyn Monroe

„Aggódtam is picit, nem volt könnyű viselni, de be voltam biztosítva, volt rajtam mindenhol hollywood-i alsónemű” - reagált erre a mentor. 

Herceg Erika meztelen fotói

Kereken tíz évvel ezelőtt kérték fel, hogy álljon modellt a Playboynak: a fotók meglehetősen pikánsra sikerültek, egy porcikáját sem takarták el. Takarás nélkül látható a felvételeken.

Ezt is szeretjük