18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Herceg Erika meztelen fotói: már bánja, hogy levetkőzött a Playboyban

Herceg Erika testét kitakarás nélkül fotózták. Ma már nem mondana igent a nyuszis magazin felkérésére.

Herceg Erika meztelen fotója

Ugyan Herceg Erika nevét Magyarországon a 2022-es X-Faktor által ismerte meg a nagyközönség, a kárpátaljai énekesnő Ukrajnában és Oroszországban évek óta nagy sztárnak számít. Több magazin hasábjain és címlapján szerepelt korábban, ám van olyan fotózás, amire ma már nem mondana igent.

Kereken tíz évvel ezelőtt kérték fel, hogy álljon modellt a Playboynak: a fotók meglehetősen pikánsra sikerültek, egy porcikáját sem takarták el. Takarás nélkül látható a felvételeken.

Herceg Erika meztelen fotója

A Via GRA formációval ismerté vált sztár a mai napig büszkén vállalja az idomait, viszont az erotikus fotózást ma már nem vállalná a nyuszis magazinban. Az alábbi fotó egy másik lapban jelent meg róla, a MAXIM-nak állt modellt itt 2016-ban:

- A Playboy-fotózás 2012-ben történt. Mindennek megvan az ideje, azokban az években erotikus fotókon szerepelni a Playboyban nagyon-nagyon menő volt, akkoriban olyan nagy hatással bírt, hogy beindította a karrierem - ecsetelte a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Bevallom, ma már nem vállalnám el, mert nem tartom trendinek. A mostani gondolkodásommal, ha tehetném, azt a fotózást kitörölném a múltamból, de ami történt, megtörtént.

Sok címlapfotózásra kérték fel azóta, ezek közül a MAXIM és a Cosmopolitan tartozik a kedvencei közé. 

- Most egyetlen magazinnak vállalnék szép, igényes, szexi fotókat... és az a Vogue.

Herceg Erika párja

Herceg Erika 29 évesen, öt esztendővel ezelőtt ismerte meg a párját, akivel jelenleg távkapcsolatban élnek. A tehetségkutató miatt hol ő repül haza Budapestről, máskor a kazah származású férfi látogatja meg.

Ő az X-Faktor mentorának párja: 5 évvel ezelőtt így szerettek egymásba

Herceg Erika és párja távkapcsolatban élnek. Egy kazah származású férfi vette le a lábáról az X-Faktor mentorát.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük