Az X-Faktor női mentorát duci tiniként csúfolták: 30 kilót fogyott egy év alatt

Herceg Erikáról ma kevesen gondolnák, hogy még tinédzserként is nagyon duci volt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Herceg Erika nevét május elején ismerte meg az ország, ekkor derült ki, hogy ő váltja Csobot Adélt az X-Faktorban. Az új női mentor szeptember 3-án debütált az RTL Klub tehetségkutatójában. 

A szőke, karcsú szépség miután lediplomázott, fehérneműmodellként kezdett el dolgozni Kijevben, 2012-ben az ukrán és az orosz Playboyban is feltűnt. Ezt követően szerepelt egy tehetségkutatóban, lett egy lánybanda tagja, majd szólóban is befutott. 

Herceg Erika régen

A 34 éves sztár dögös fotói alapján kevesen gondolnák, hogy tiniként duci volt, csúfolták is.  

herceg-erika
Fotó: RTL Magyarország

Az iskolában én voltam az okos, de nagyon duci lány, akit sokat csúfoltak, így aztán nem voltak barátaim - árulta el a Story magazinnak

Gimnazistaként kollégiumba került, tagja lett az énekkarnak, énekversenyekre járt, és szeretett szerepelni, de saját szavaival élve a kinézete egyáltalán nem volt csajos, minden lány csinosabb volt nála, ettől még inkább önbizalom-hiányos lett. 

- Szerettem volna szép ruhákat hordani, manikűröshöz járni, de tudtam, apukámnak az öcsémet és az édesanyámat is el kell tartania, nem kérhetek tőle ezekre pénzt. 17 éves koromtól egyedül élek. Közgazdaságtant tanultam, és dolgoztam: pincérkedtem, call centeres voltam, hogy megvehessem magamnak a szép ruhákat. Egy év alatt fogytam 30 kilót, és azóta vékony lány vagyok.

Magyar színésznők gyerekkori fotói

Felnőttkori fotóit elnézve nehéz elhinni, hogy az ország egyik legszebb és legkedvesebb színésznőjét, aki műsorvezetőként is dolgozik, az iskolában csúfolták, és meg is verték. Képes kvízünkben híres magyar színésznőket gyűjtöttünk össze. Felismered őket gyerekkori fotójuk alapján?

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük