Hegyi Barbara és Zorán házasságának titkai: ha összevesznek, akkor is kimondják a véleményüket
Hegyi Barbara és Zorán szerint, ha két ember szereti egymást, elengedhetetlen, hogy partnernek tekintsék a másikat, akinek a véleménye fontos.

hegyi-barbara-zoran-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hegyi Barbara és Sztevanovity Zorán lassan két évtizede élnek harmonikus kapcsolatban. Ritkán jelennek meg együtt sajtónyilvános eseményeken, ugyanakkor a zenész meg szokta nézni azokat a darabokat, amelyekben színésznő felesége játszik. 

A világjárvány miatt hagyott csak ki egy-egy előadást, mert Hegyi Barbara nem szerette volna kitenni semmilyen veszélynek az idén márciusban 80. születésnapját ünneplő énekest.  

Hegyi Barbara és Zorán házassága

Az még ritkább, hogy együtt adnak interjút, de a Nők Lapjával kivételt tettek. Arról is meséltek, mi a titka boldog és kiegyensúlyozott házasságuknak. 

- Én a partnerségben hiszek. Nekem evidens, hogy ha két ember együtt él, szeretik egymást. A partnerség pedig a másik elismerése, senki nem adja föl magát a másikért, hanem mindenki az, aki. Persze, sok metszésponttal - mondta a Vígszínház színésznője. 

Mivel kíváncsiak a másik véleményére, és óhatatlan, hogy az néha eltér a másikétól, természetesen náluk is előfordulnak viták vagy veszekedések, de végül mindig kibékülnek. 

zoran2
Fotó: MTI/Mohai Balázs

- Mindenről elég határozott véleményünk van, és ki is mondjuk, ami olykor nézeteltérésekhez vezet. Néha nehezen jövünk ki belőle, de előbb-utóbb békét kötünk - vallotta be Hegyi Barbara, aki azt is hozzátette, hogy általában férje kezdeményezi a békülést.

- A feleségem nehezen jut el ahhoz a megvilágosodáshoz, hogy „a fenébe, igazad volt” - árulta el Zorán. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hegyi Barbara és Zorán példaértékű házassága évekkel ezelőtt a Duna Televízió Család-barát című műsorában is szóba került. 

hegyi-barbara
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Sokat beszélünk, és ezekből a beszélgetésekből nincs kispórolva az idő - kezdte a színésznő válaszát, mi a titkuk. 

- Ha Barbara bemutatóra készül, és délelőtt, délután is próbája van, este pedig egy szokásos, esti darabja, akkor utána esténként éjjel fél kettőig is akár végigdumáljuk a napi eseményeket, és ezek biztosan nagyon fontosak egy kapcsolatban. De tudom, sokan vannak, akik ezt nem érzik így, vagy nem adják meg a kellő lehetőséget arra, hogy sokat beszélgessenek - vette át a szót Zorán, aki szerint egy kapcsolatban a romantikának is fontos szerepe van. 

zoran1
Fotó: MTI/Mohai Balázs

- Én abban hiszek azért, hogy fontos, hogy az ember hagyja felszínre jutni az érzelmeit, és az is, hogy a másik számára kiderüljön, ez egy rendkívüli pillanat, nem mindennap találkozik vele. Legyen affinitása arra, hogy kinyilvánítsa az érzelmeit, ne titkolja azokat. Sok fiatalnál úgy látom, ez ciki. Ha meg is jelenik valakiben ez az érzés, amit nevezhetünk akár romantikának, azt általában eltitkolják, úgy érzik, nem elég vagány. 

Hegyi Barbara bikiniben

Hegyi Barbara szerint a sport az egyetlen, ami meg tudja akadályozni az öregedést. Azt is bevallotta, néha neki is erővel kell rávennie magát, hogy menjen futni, biciklizni, szaunázni. Amíg az idő engedi, a SUP-olásnak is hódol, ami az egész testet és az izomzatot átmozgatja, megdolgoztatja, szépen formálja az alakot. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodásan néz ki bikiniben a Vígszínház Jászai Mari-díjas színésznője.

Ezt is szeretjük