Harsányi Levente szerint működik a szex az exszel - Kiakadtak rajta a műsorban

Fésűs Nelly és Várkonyi Andrea is kiakadtak a kijelentésén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harsányi Leventét arról kérdezték, hogy működik-e a szex szakítás után. Válaszával kivágta a biztosítékot a műsor többi vendégénél.

Várkonyi Andrea legújabb talkshow-jában a férfilélek rejtelmeibe kalauzolja el a nézőket. Hétről hétre vendégül lát három sztárpasit, akiket előző kapcsolataikról és szerelmi életükről faggat. Nem állja meg azt sem, hogy pikáns kérdéseket tegyen fel. 

Szex az exszel: működik-e?

- Szakításnál mindig van egy kimozgásos időszak, miután véget ér a kapcsolat. Még egy kicsit azért össze-össze járunk. Pont, mint mikor lefutod a maratont: nem egyből beülsz a kocsiba, és mész haza, hanem még egy kicsit fújtatsz - fejtette ki véleményét a Férfi titkok Várkonyi Andinál vendégeként.

harsányilev
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

A kijelentéssel sem Fésűs Nelly, sem Németh Kristóf nem értett egyet. A Drága örökösök színésze érdekesnek találta a hasonlatot, míg a gyönyörű színésznő elárulta, ő teljesen az ellenkezőjét vallja.

németh-kris
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

- Amikor eljutok oda, hogy szakítok valakivel, az egy bizonyos időintervallum. Amikor én már azt mondom, na jó, itt befejeztük, akkor onnantól kezdve nálam már nincs semmilyen szinten vissza. Hogy az ágyamba visszaengedjek valakit, az meg elképzelhetetlen - reagált vehemensen Fésűs Nelly.

férfi-titkok-várkonyi-andinál
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

Várkonyi Andrea szerint sem létezik kimozgás, ha már kiadta valaki útját. A műsorvezetőt egyedül az este negyedik vendége, Csuti védte meg.

- Az annyira jó időszak, amikor mindenféle probléma, megfelelés nélkül jöhetsz, mehetsz! - jelentette ki Kulcsár Edina férje.

Várkonyi Andrea dögös ruhái

Várkonyi Andreát éveken át visszafogott, elegáns ruhákban láthatták a nézők a Tények műsorvezetőjeként, majd miután 2016 tavaszán búcsút intett a híradózásnak, merészebb, az alakját jobban kihangsúlyozó darabokba bújt a képernyőn. Összegyűjtöttük, a Life TV-n futó műsora első évadában milyen emlékezetes kreációkban állt kamerák elé.

Ezt is szeretjük