Harsányi Levente és ritkán látott lánya - Lilla olyan, mint egy kis hercegnő
Harsányi Levente ötéves kislánya különleges karácsonyi utazás elé néz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harsányi Levente két éve új fejezetet nyitott életében: bár elköltözött gyermekei anyjától, két gyermekük érdekében továbbra is jól működnek családként. Lakását is úgy rendezte be, hogy az kész gyerekbirodalom legyen. Kislánya játékaitól csak úgy roskadoznak a polcok.

Bár a műsorvezető óvja Lillát a nyilvánosságtól, a Story magazin téli különszámában megmutatta szőke szeme fényét.

Harsányi Levente rajong lányáért

Az ötéves Lilla szemmel láthatóan vérbeli, csajos lány, imádja a rózsaszínt, és minden képen csillogós unikornisával pózolt, masnis hajpántjától pedig el egyenesen elolvadunk.

A 49 éves sztár nagy tervekkel indul az ünnepi szezonnak, varázslatos utazásra viszi gyermekeit Finnországba, ahol megnézik az igazi Mikulás otthonát.

- Remélem, hatalmas élmény lesz a srácoknak. Otthon pedig együtt díszítjük fel a lakást, és állítjuk fel a karácsonyfát. Szenteste valószínűleg én megyek majd át hozzájuk, hogy együtt lehessünk pár órát. Az ünnepek további napjait pedig majd megosztjuk Ágival. A lényeg, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Ezért is kapnak dupla ajándékot - mesélte a Story magazin interjújában.

Harsányi Levente arról is beszélt a lapnak, milyen módon szokta megtalálni a tökéletes ajándékokat gyerkőcei számára.

- Egész évben figyelem, mire vágynak a gyerekeim, majd november táján küldök egy listát nekik, ami a 'Mikulás listája', erről választhatnak. Nagyon szeretek ajándékozni, személyre szabott meglepetéseket kitalálni. Tavaly a családomnak elkészítettem a családfánkat, szóval mindig valami érdekességgel állok elő.

Sarka Kata és lánya

Noncsi már tízéves, és kész kis hölgy, néhány év múlva biztosan szép tinédzser lesz belőle. Képes összeállításunkban megnézheted Sarka Kata és lánya összeöltözős képeit.

Ezt is szeretjük