Sarka Kata összeöltözött a lányával - Noncsi már kész kis hölgy
Sarka Kata divatfotózáson vett részt lányával, Noncsival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közösségi oldalakon sok olyan anya-lánya felvételekre bukkanhat az ember, amelyen az édesanya és a gyermeke is ugyanolyan vagy nagyon hasonló szettben tündököl. A sztárok világában is többször előfordult az elmúlt években, hogy a női hírességek összeöltöztek a kislányukkal. Sarka Kata például egy divatfotózás kedvéért állt modellt lányával együtt ugyanolyan szettekben.

A háromgyerekes anyuka legidősebb gyermeke, Noémi, becenevén Noncsi már kiskamasz, 2020 februárjában ünnepli 11. születésnapját. Az ő korosztályában teljesen normálisnak és természetesnek számít, hogy a lányok szépen, lassan egyre nyitottabbá válnak a divatos öltözködés és a szépítkezés rejtelmei felé. Noncsi életében is ez a folyamat megy végbe, ebből kiindulva pedig nem is olyan meglepő, hogy szívesen állt modellt édesanyja oldalán.

A közös fotóikon látszik, hogy a tízéves sztárcsemete már kész kis hölgy, néhány év múlva biztosan szép tinédzser lesz belőle. Képes összeállításunkban megnézheted Sarka Kata és Noncsi összeöltözős képeit.

Ezt is szeretjük