A Happy Gang énekese botránya óta 16 kilót fogyott - A 48 éves Móré András új életet kezdett
Móré András 2016-ban keveredett kocsmai verekedésbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’90-es években mindenki ismerte a Happy Gang zenekar slágereit, A kérek egy kulcsot a szívedhez, a Sokáig voltam távol vagy a Fiatal szerelem a magyar rádiók legtöbbet játszott dalai közé tartoztak. 

2016-ban csak a banda Vitamin művésznéven ismert tagja, Móré András nevétől volt hangos a sajtó. A zenész nagy port kavart az év augusztusában verekedős balhéjával. 

Móré András a Happy Gang énekese volt

A cikkek arról számoltak be, hogy söröskorsóval vágott arcon egy férfit egy csepeli borozóban. Azóta nem sokszor beszélt a történtekről. 2020 novemberében a Tények Plusz riportjában szólalt meg az eset kapcsán. Szerinte sok félreértés volt az ügyében, de nagyon örül annak, hogy többen írásban is elnézést kértek tőle a múltban.

moré-andrás-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Úgy érzem, ez a dolog lecsengett. Úgyhogy ez az elmúlt év az erőm összeszedésének időszaka volt - számolt be az adásban.

Gyökeresen megváltoztatta életét, elkezdte elsajátítani, hogyan kell hathúros gitáron játszani, és a sportot is beiktatta a mindennapjaiba. Nemcsak a felesleges feszültséget vezeti le boksszal, jó pár kilótól is megszabadult a mozgásformának köszönhetően. Másfél év alatt 16 kilogrammal lett kevesebb a súlya.

móré-andrás
Fotó: Discogs.com, TV2/Tények Plusz

Több mint húsz év távlatából is szívesen nosztalgiázik a zenekarban eltöltött éveiről, melyek meghatározó szerepet töltöttek be az életében.

- Nagyon jó szívvel emlékszem vissza arra az időszakra. Ha akkor nem sikerül ilyen szinten elérnünk mindazt, amit szerettünk volna, úgy érzem, hogy mindannyiunkban maradt volna egy kérdőjel.

A '90-es évek énekesei

Mint minden korszaknak, így a '90-es éveknek is megvoltak a maga sztárjai, akikért a tinédzserek odáig voltak. Ebben az időszakban számos fiúbanda alakult meg. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt években a korszak legjóképűbb énekesei.

  

Ezt is szeretjük